Covor roșu, fotografi și reporteri.., delicii italiene și gustări din cele mai selecte, precum și limuzine pentru toți invitații… Uite așa au fost întâmpinați oaspeții celui mai rafinat salon din capitală Doctor Lica la un eveniment special BEAUTY&LUXURY PARTY by Doctor Lica.

Evenimentul a avut loc joi, 6 august 2015 chiar la salon și a avut loc celebrarea deschiderei noului cabinet de lux cu destinație medicală dermatologică.

„La parter vor rămâne salonul de frumusețe și cel de cosmetologie, iar la primul etaj clienții vor butea beneficia de consultațiile mele în calitate de medic-dermatolog. Tot aici voi face proceduri mai mult medicale.” – menționează Ecaterina Lica, medic dermatolog și proprietara salonului Doctor Lica.

Invitații au avut parte de o mulțime de surprize, printre care: o tombolă cu premii (certificate Doctor Lica și produse cosmetice italiene marca Antos) și un mini concert excepțional susținut de Brio Sonores. Punctul culminant al serii a fost un fashion walk oferit de brand-ul Nikita Rinadi.

Adițional, toți oaspeții au beneficiat de certificate cadou în valoare de 200 lei, card de reducere 20% la serviciile salonului și desigur testere a produselor folosite de salon în activitatea sa.

La eveniment au fost prezente mai multe femei de afacere, prezentatoare TV, interpreți și desigur clientele fidele ale salonului.

”O atmosferă extraodinară în care ne degajăm de rutina zilnică. Ecaterina a reușit să ne surprindă cu multe delicii, voie bună și cadouri exclusive. Salonul Doctor Lica ne-a făcut să ne simțim ca vedetele de Hollywood în seara asta, pentru ce îi mulțumesc mult!” – ne relatează o clientă fidelă a salonului.

Salonul Doctor Lica este poziționat ca fiind unul de top al capitalei și este cunoscut ca unul din cele mai profesioniste saloane, fiind lansat în 2013.