Creativitate, stil și rafinament, cum să ne amenajăm locuința pentru a simți căldură și confort!

Felul în care arată o locuință spune foarte multe despre identitatea și despre personalitatea proprietarului său și tocmai de aceea amenajarea și decorarea ei sunt foarte importante. Trăim într-o lume aflată într-o mișcare continuă și avem o abundență de sugestii despre cum ar trebui să ne decorăm casa. Amenajării locuinței trebuie să-i dăm importanța care i se cuvine, deoarece cu puțină creativitate putem transforma un spațiu fără personalitate în unul în care să ne relaxăm și în care ne simțim foarte confortabil.

Obiectele decorative  pot aduce căldură, culoare și sensibilitate unei locuințe. Pentru o ambianță mai colorată în cameră putem atârna draperii colorate, care vor reda curcubeul viu la tine acasă!

Îți dorești un dulap cât mai original, colorează părțile interioare ale acestuia pentru a fi mai vesel și dinamic!

Dacă camera în care locuiești, și-a pierdut din originalitate, adaugă un strop de individualitate cu stickere, decorează și visează!

Delectează-ți privirea cu lucruri utile și în baie, un suport pentru dulciuri, poate fi folosit pe larg și pentru accesoriile din duș!

Vrei să-ți ascunzi rafturile din antreu?! Simplu, apelează la draperii, ele nu doar vor ascunde lucrurile tale, dar vor decora și camera cu rafinament!

Foarte rar avem timpul necesar să ne gândim la faptul că poate felul în care ne aranjăm camera are un efect asupra stării noastre de spirit, a creativității și a nivelului de energie. Poate că este timpul să ne gâdim serios la cine suntem noi și să încercăm să modificăm mediul în care trăim, astfel încat să ne simțim liberi și pozitivi!

Facebook Comments

Post a comment