„Cu ce transformare inedită ne surprinde prezentatoarea TV – Anișoara Loghin?!”

Tânăra și ambițioasa, prezentatoarea TV, Anișoara Loghin ne surprinde cu o schimbare plăcută atât în carieră cât și în viața sa. A hotărât să lase pentru ceva timp platoul de la știri și să facă cunoștință cu emisiunea, care de ceva timp încoace deapănă povești, istorii de viață și aduce laolaltă oameni dragi și personalități marcante. Știe că nu va fi deloc ușor, dar ca orice debut, trebuie fortificat și valorificat doar cu multă muncă și răbdare. Noul proiect se așteaptă a fi unul foarte interesant, iar Anișoara își pune toate speranțele pentru realizări mari și rezultate fructuoase. Va forma o echipă cu cei de la Perfecte.md  și vor încerca seară de seară să aducă în casele și sufletele oamenilor povești de viață, experiențe, noutăți interesante și frumoase. Are emoții mari, dar nu-i rămâne decât să pășească cu dreptul și să lase ca lucrurile să ia cursul lor, să se aranjeze așa cum este mai bine.

„Vă invit să mă cunoașteți din alt punct de vedere, pentru că eu pot să zâmbesc.”

983617_644496958938944_6447306553460038330_nAnișoara Loghin, așa cum nu ai mai văzut-o! Te-ai obișnuit să o vezi serioasă, sobră, prezentându-ți viața oamenilor așa cum este ea, pe alocuri tristă, dură și cu probleme. Uite că de acum încolo, prezentatoarea TV va avea o nouă imagine, o nouă casă și o misiune mai grea.

După 3 săptămâni de absență, Anișoara Loghin revine pe micile ecrane! De data aceasta într-un alt format, într-un alt studio, cu sufletul deschis și dornică să-ți aducă căldură și surprize plăcute seară de seară.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, a declarat că va prezenta emisiunea „O Seară Perfectă„, care speră să-i coloreze experiența profesională, fiind ceva mai divers decât portalul de știri pe care-l prezenta până acum. Știe că are de muncit mult și promite să învețe din această experiență. Este curioasă să cunoască oameni noi, să descopere valori și modele și să transmită cât mai multă stare de bine și telespectatorului fidel. Știrile rămân să aibă un loc aparte în sufletul ei, deoarece asta a știut să facă, de mai bine de șapte ani, însă oportunitățile de a schimba ceva în viață sunt mereu binevenite. Speră mult ca această schimbare să-i fie de bun augur și să-și găsească loc în casele oamenilor.

O lume pe care abia așteaptă să o descopere împreuna cu tine, cel de acasă. Îți va aduce cele mai frumoase și de succes povești, personaje interesante și emoții sincere.

Nu rata fiecare emisiune plină de momente unice. Anișoara Loghin te așteaptă în fiecare seară de luni până vineri de la ora 16.00, doar la  PRO TV.

 Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală

Facebook Comments

Post a comment