Cum arată o familie de succes? Destăinuirile cuplului ce parcurge același drum!

Familie fericită, ceea ce toți ne dorim, dar nu știu dacă am stat vreodată să avem răgazul pentru a o descrie amănunțit. Ne setăm ca obiectiv de viață să fim fericiți, fără să detaliem ce presupune exact acest lucru. De multe ori, ne dorim fericirea, fără să facem prea multe eforturi. Sunt ferm convinsă, că împreună cu mica lor comoară alcătuiesc cea mai fericită familie, de altfel nici nu încape îndoială. Așadar, să facem cunoștință mai îndeaproape ce înseamnă o familie de succes și cum arată ea, din culisele cuplului Daria și Eugen Goroșenco!

Pentru ei, o familie fericită înseamnă o familie în care există, la cel mai înalt rang, iubire, respect și încredere. Este acel loc în care se râde foarte mult, în care se petrece foarte mult timp de calitate împreună și în care toți vor să fie acolo. De asemenea, familia perfectă este acea în care toți membrii ei comunică și se simt în siguranță unul lângă celălalt, știind că se pot baza oricând unul pe celălalt. Este mijlocul în care succesul nu se măsoară în bani și în lucruri materiale, ci în zâmbete și acte de iubire. Aici, toate principiile noastre sunt acceptate și respectate cu zâmbetul pe buze. Este plină de armonie și de iubire necondiționată, familia în care se simt ”acasă” oriunde ar fi membrii familiei.

Daria, pentru mulți din noi sunteți un cuplu de succes. Împărtășiți-ne câteva secrete ale acestei relații frumoase.

Sigur că poți combina și familia și cariera, dacă știi să îți planifici corect timpul. Primii 3 ani mi-a fost mai greu, dar apoi am particpat la mai multe training-uri unde am învățat time management și cum să-mi asamblez într-o anumită ordine prioritățile. Așa am învățat planificarea!

Succesul este o familie fericită! Este munca zi de zi, fără concediu. Trebuie să știi să cedezi, să ai răbdare și multă, multă comunicare! Și nu în ultimul rând dragostea! Dacă dragoste nu e, nimic nu e!

Între timp, Eugeniu Goroșenco a devenit nu doar soțul tău, ci și colegul de lucru. Care e nișa pe care creșteți proiectul clinicii pe care o dețineți?

Fericirea vine atunci când partenerul tău se transformă în fanul tău, care te susține în orice moment al vieții. Lucrăm împreună tot mai mult timp, iar acest lucru presupune numeroase beneficii, însă în egală măsură ne dă și adevărate bătăi de cap. Avem ca subiecte de discuție lucruri care ne interesează în mod cert pe amândoi, avem chiar și același program și în general funcționăm în același ritm, iar acest lucru ne apropie și mai mult. Atât timp cât suntem sinceri și avem răbdare unul cu celălalt putem depăși ușor micile crize și să avem o relație armonioasă.

Ne completăm de minune unul pe altul, eu fac procedurile estetice noninvazive, Eugen fiind medic chirurg face procedurile invazive, de fapt, avem același scop, să dăruim frumusețe femeilor!!!

Cum începeți voi împreună o zi productivă?

Suntem adepții modului sănătos de viață și ziua noastră începe de la micul dejun împreună cu familia, apoi o oră de sport (bazinul) și apoi lucrul la clinică, doar cu dispoziție bună și plini de energie pozitivă!

Care este secretul unei cariere de succes în doi? Până unde este înțelegere și bunăstare și unde apare rutina?

Dacă în afaceri ştim cu toţii că trebuie să punem umărul la treabă pentru ca lucrurile să iasă bine, când vine vorba despre familie mulţi luăm lucrurile aşa cum sunt şi nu facem nimic pentru a le îmbunătăţi. Iar atunci, nici nu e de mirare că situaţia nu se schimbă. Dar, cu paşi mici, investind energie şi timp, putem să avem o familie mai fericită.

Cred că acesta este secretul nostru – investim timp, răbdare, energie, muncim zi de zi și avem și rezultate! Anul acesta împlinim 10 ani de căsătorie!

Credeți că lângă asemenea femei puternice ca dumneavoastră, contează mult şi bărbtul de alături sau se poate și de una singură de a construi o carieră?

Lângă o femeie puternică este un bărbat puternic care o susține și o ajută în toate ideile! Fără susținere nu faci nimic, e foarte important să ai un sprijin și să fiți pe același val!

Un cuplu împlinit călătoreşte mult. Voi cât de des evadați din ţară?

Ce ține de călătorii, nu pot spune că foarte mult călătorim, având o afacere la noi în țară, necesită multă implicare și timp. Însă o dată în an ne planificăm o mică vacanță. Mereu ne întoarcem cu idei de noi! Călătoriile ne inspiră să creăm lucruri frumoase. Cea mai mare realizare a noastră este copilul, avem un băiețel minunat – Timur, acesta fiind cel mai scump dar pe care îl avem!

Lăsați-ne un sfat pentru a construi și menține un cuplu și o familie armonioasă?

Sfatul meu cel mai important este comunicarea. Prin comunicare poți sta faţă în faţă cu emoţiile şi sentimentele fiecăruia, ceea ce conduce la formarea unor relaţii familiale bazate pe încredere, iubire şi respect. Negociaţi, prin comunicare este posibil uneori să apară şi certuri. Ceea ce este normal, dar este şi foarte important să nu lăsați situaţia să degenereze. Aşa că ar trebui să înveţi să asculţi şi să negociezi. Faceți tot posibilul, aveți multă răbdare și fiți înțelepți! Să distrugi e mult mai simplu decât să păstrezi !

Și, nu uita niciodată: Familia este izvor de iubire și respect!

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală