Cum cea mai comodă coafură din toate timpurile a devenit brusc cea mai la modă?

Astăzi, de multe ori moda vine de pe străzi. Tendințele apărute pe stradă sunt ușoare și simple, iar datorită rețelelor de socializare, fără a trece printr-o perioadă de adaptare, ele merg imediat la oameni. “Anterior, pentru a ajunge la săptămâna modei, tendințele aveau nevoie de trei sau patru ani, dar acum totul se întâmplă mult mai repede. Iată de ce coafurile pe care le poți face cu mâna ta, prind foarte bine la public “, – spune Alexei Gorbatyuk, art-directorul echipei de stiliști ai  Кérastase în Rusia. Într-adevăr, acea coadă, pe care ne-o legam acasă, în sala de sport și pe plajă s-a dovedit să fie coafura cea mai la modă al sezonului toamna-iarna prezentă într-o varietate mare la cele mai renumite branduri. Modelele anterior veneau cu un nod neglijent numai la casting, iar acum așa apar și pe podium.

Din moment ce totul în lumea modernă tinde spre confort și simplitate, cele mai multe variante de aranjări sunt cît mai neglijente și naturale, deoarece nauralețea în acest sezon este esențială cât în machiaj, îmbrăcăminte atât și în aranjarea părului. Chiar daca îmbrăcați un costum clasic, părul poate fi un pic ciufulit, dar elegant aranjat – aceste tendințe fiind prezente și la defileurile Diane von Furstenberg și Vera Wang.

Iar pentru ai oferi un pic de strălucire și eleganță coafuri, în păr se prind diferite agrafe cu pietre sau orice decorațiuni mari, Dolce & Gabbana și Chanel au arătat deja cum.

Chanel

Dolce & Gabban

Altuzarra

Vera Wang

Fendi