Cum este cel mai luxos model SKODA? Superb!

Cel mai spaţios model de la Skoda tocmai a devenit şi mai spaţios. Iar în versiunea de top, este pregătit să facă faţă gusturilor celor mai pretenţioase. Este asta suficient?

În timp ce Superbul standard te impresionează prin dimensiuni şi design, Laurin & Klement adaugă detalii şi echipări care duc vârful de gamă al cehilor în segmentul smart premium, lângă etalonul Volkswagen Passat. Iar opţionalele disponibile nu fac decât să accentueze paritatea cu anterior-menţionatul.

Pachetul de dotări pentru Laurin & Klement este cât se poate de generos: odată cu emblemele elegante primeşti jante de 18”, sistem keyless entry, faruri bi-xenon adaptive, blocuri optice spate cu LED, tapiţerie din piele, scaune electrice încălzite, Climatronic cu trei zone, amortizoare adaptive, senzori de proximitate faţă şi spate, ecran tactil cu diagonală de 6,5” şi sitem audio Canton – am să mă opresc aici, însă lista continuă.

Modelul de test avea încorporate şi dotările opţionale, care adaugă şi mai multe bunătăţi pe care ai vrea să le ai în maşină: scaune ventilate, sistem de infotainment cu diagonală de 8” care încorporează şi mai multe sisteme de asistenţă la condus – pe lângă senzor de oboseală dispui aici de Lane Assist, Blind Spot Detection, Cruise Control adaptiv, Parking Assistant, Travel Asisstant etc. Jantele vin şi în dimensiunea de 19”, iar pentru tapiţerie poţi opta pentru un mix piele/Alcantara.