Military – una dintre cele mai controversate tendințe, pe care nu îndrăznesc toate femeile să o abordeze. Cu toate acestea, elementele în stil military  revin în mod regulat în modă, iar dacă ai decis să adopți acest stil în cele din urmă terbuie să știi cum se aplică în mod corect această tendință în practică.

Verde pentru orice look

Military  nu este doar stilul brutal și pantalonii de camuflaj. Este, de asemenea, o culoare frumoasă, care se potrivește majorități tipurilor, sub aspectul sever (doar la prima vedere), “verde army” este ideal nu numai pentru vestimetația casual, dar și pentru lucrurile în stilul de afaceri în special rochiile laconice și pantalonii.

Mai mult Cargo

În cazul în care pantalonii cargo, par să fi rămas pentru totdeauna în anii 2000, însă celelalte piese din dulap, inspirate de aceștea, au dreptul  la existență. Acesta se referă în mod special la o varietate de jachete ușoare și hanorace, care în vara aceasta vă vor ajuta în caz de o ploaie neașteptate.

Dacă sacou atunci cu două rânduri de nasturi

Sacoul în stil militar trebuie să fie neapărat în două rânduri de nasturi. Acest stil oferă o mare asemănare cu uniformele militare și funcționează perfect în contrast cu lucruri mai feminin sau casual.

WINDSOR, ENGLAND - JUNE 25: Catherine, Duchess of Cambridge presents medals to members of the Irish Guards at the Victoria Barracks on June 25, 2011 in Windsor, England. The Duchess of Cambridge and Duke of Cambridge are at the barracks to present service medals to members of the Irish Guards (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Military + Aur

Kaki și aur – combinația perfectă! Accesoriile de aur și decorațiunile îi dă paletei de culori military un aspect mai feminin.

Epoleții ca accent

Epoleții pot fi numiț un accent cu adevărat elegant și viu pentru orice imagine. Cu toate acestea, ei sunt la fel de eficienți pentru decorarea a orice lucru de la rochie de cocktail până la un sacou.

Text: Olga Mînzat

Sursă foto: cosmo.ru

Facebook Comments

Post a comment