Cum să aplicăm rapid și corect în doar 7 pași genele tip bandă?!

Genele lungi, curbate şi dese sunt un adevărat simbol al feminităţii şi al frumuseţii. Privirea este transformată radical de gene mai bogate şi mai lungi, iar rimelul este de obicei aliatul principal care te ajută să le obţii. Totuși, dacă ai genele subţiri şi rare, nici măcar cel mai bun rimel nu îţi oferă rezultatele la care visezi. În acest caz, genele false sunt opţiunea cea mai bună şi singura soluţie de a avea o privire sexy şi pătrunzătoare, chiar şi fără machiaj.  Deși, sunt și mai simplu de aplicat extensia genelor de tip bandă poate fi realizată cu lungimea, forma și arcuirea sau curbarea dorită.

Sunt multe fete care se întreabă cum se aplică genele false, așa că specialista Studioului Lovely Lash Olga Sandu ne va descrie care sunt cei 7 pași pentru a aplica rapid și corect genele false tip bandă.

  1. Regula de bază, în cazul în care îți dorești aplicarea genelor când e vorba de un machiaj, rezidă în faptul că ele se aplică la finalul machiajului, deoarece dacă sunt aplicate înainte de a realiza machiajul, se încarcă cu produsele pe care le aplicăm pe pleoapa și arată foarte urat;
  2. Se dezlipește banda din cutiuța cu gene cu mare grijă, deoarece altfel își pot schimba forma și este posibil să nu mai reușești să le aplici;
  3. Se compară lungimea benzii cu lungimea ochiului și dacă este necesar se taie 1-2 mm din lungime – întotdeauna tăiem din partea exterioară a benzii (zona care vine spre tâmplă);
  4. Se aplică un adeziv de calitate, într-un strat suficient, astfel încât să nu rămână zone neacoperite de lipici, dar nici să nu fie adeziv în exces care să arate inestetic după uscare. Trebuie să știți că adezivul alb după uscare devine transparent, iar cel negru nu-și schimbă culoarea după ce se usucă. De calitatea adezivului depinde rezistența genelor, așa că dacă vreți să nu aveți surprize, folosiți un lipici de calitate;
  5. Lăsați adezivul să se usuce pentru 15 – 20 de secunde înainte de a lipi genele. În felul acesta veți putea aranja genele mai ușor pe pleoapă și adezivul nu se mai întinde.
  6. Cu ajutorul unei pensete se lipesc genele, începând dinspre partea exterioară a ochiului spre interior, cât mai aproape de baza genelor, astfel încât să nu deranjeze la purtare.
  7. La final, pentru ca genele să se lipească foarte bine de pleoapă, se presează cu ajutorul pensetei sau cu ajutorul degetelor. După ce lipiciul s-a uscat, se aplică pe gene rimelul pentru a uni genele naturale cu cele false.

Este foarte important să știți că genele false tip bandă trebuie întreținute corespunzător, adică curățate cu spuma specială pentru îngrijirea acestora, ca să nu vă alegeți cu diverse probleme la ochi.

În rest, rămâne să fiți mereu frumoase așa cum vă doriți, să vă remarcați privirea prin cele mai spectaculoase gene, iar Studioul de frumusețe Lovely Lash, vă așteaptă mereu pentru a sculpta și da valoare privirii dumneavoastră!

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală

 

Facebook Comments

Post a comment