Deși temperaturile încep să se schimbe de la o zi la alta, pielea noastră trebuie să rămână mereu hidratată pentru a evita acea senzație de iritare sau de uscare. Noi îți prezentăm câteva măsuri simple de prevenire a pielii uscate.

Înainte ca primele semne de disconfort epidermic sa apară, investește într-un umidificator pentru dormitorul tău. Creșterea umezelii din aer va ajuta la prevenirea pielii uscate.

Apoi fă câteva revizuiri în rutina ta de îngrijire a pielii. Dedică-ți câteva minute pe săptămână pentru a-ți exfolia pielea. Atunci când pielea devine uscată, celulele moarte ale pielii se adună, astfel cremele hidratante nu pătrund în piele.

Toamna înseamnă layering atât în privința hainelor, cât și în privința rutinei de îngrjire a pielii. Un ser cu acid hialuronic sau o formulă cu antioxidanți, urmată de o cremă hidratanta îți va oferi o piele hidratată și iluminată. De asemenea, nu uita de crema cu protecție solară.

Frumusețea vine din interior, așadar ai grijă la ceea ce mănânci. Sardinele, uleiul de măsline, semințele de in și avocado, alimente bogate în Omega 3 și acizi grași, trebuie să fie integrate în dieta ta. Evită ingrediente precum glucide rafinate ( pâine albă, paste, fructe uscate) și produse lactate.