Diana Grigor: cu copii, pentru că îmi doresc foarte mult o familie!

Pasionată de aventuri și locuri noi, carismatica Diana Grigor ne-a relatat într-un interviu despre unele pasiuni și dorințe ascunse, de asemenea ne-a dezvăluit și unele secrete despre faptul cum o poate cuceri un bărbat, unde obișnuiește să călătorească cel mai des dar și cum vede aceasta showbizul moldovenesc.

Diana, ai o garderobă diversă și stilată, de unde îți procuri majoritatea hainelor?

Nu obișnuiesc să procur de la noi haine, dar când am nevoie urgent de ceva nou sunt nevoită sa procur din țară. Îmi place mai mult să fac cumpărături de peste hotare pentru că sunt mai diverse și prețurile sunt mult mai convenabile.

Optezi pentru un stil vestimentar nonconformist sau apelezi mai des la ceva clasic și practic?

În viața de zi cu zi mă îmbrac foarte simplu: am renunțat la tocuri, îmi plac hainele comode, cel mai des optez pentru ghete și blugi, dar deja când am spectacole și evenimente mondene acolo sunt nevoită să experimentez stiluri și ținute noi , începând de la clasic și terminând cu ceva mai extravagant, îmi dau seama că orice persoană publică trebuie să apară cât mai fashion, pentru că scena cere ceva deosebit și sclipitor.

Ce pasiuni și dorințe ascunse are Diana Grigor?

Acum sunt într-o perioadă în care îmi place să experimentez și să încerc tot felul de lucruri noi. Anul acesta am reușit să practic box, hipism și să zbor cu parapanta, dar și în zilele libere mai merg și la pescuit. Îmi propun să încerc și alte lucruri, doar că vă voi povesti puțin mai târziu.

Atunci când trebuie să mergi la un eveniment monden îți alegi ușor ținuta?

Da, îmi este foarte ușor să aleg ținuta, deoarece când sunt mai puțin inspirată vine mama cu un sfat!

Care este primul lucru care îl faci, dimineața când te trezești?

Dimineața primele minute le petrec pe facebook apoi neapărat îmi beau cafeaua, după care încerc și îmi plănuiesc agenda pentru ziua respectivă.

Prin ce te poate impresiona un bărbat?

Nu există un standart pentru mine fiecare în felul său e special, dar cel mai important este grija și atenția pe care mi-o acordă.

În opinia ta în Moldova este showbiz?

Nu, categoric nu există în Republica Moldova showbiz! Există o încercare de a fi, dar până acum ramâne doar o încercare de-al crea, avem o țară mică și puține resurse financiare pentru a putea crea un adevărat showbiz. Puțină experiență în acest domeniu, în alte țări totul este diferit, așa că mai avem mult de muncit la acest capitol.

Ce gen de muzică te sensibilizează cel mai mult?

Mie îmi place foarte mult toată muzica, orice stil, ascult de toate și cred că orice piesă bună care are un mesaj puternic mă poate sensibiliza, fie rock, pop , sau operă.

Piesa preferată din repertoriul tău? De ce?

Eu nu am o piesă preferată din repertoriul meu, țin foarte mult la fiecare în parte,  piesele mele sunt ca și copiii mei, fiecare piesă reprezintă o parte și o perioadă din viața mea, la toate am muncit foarte mult.

Cum arată o zi neobișnuită din viața ta?

Eu aș zice că la mine toate zilele sunt neobișnuite pentru că arată diferit, și în fiecare zi îmi reușește ceva nou, de obicei trăiesc fiecare zi la maxim și mă bucur de orice clipă trăită, îmi dau seama că nu putem întoarce nimic înapoi și când apare monotonia neapărat inventez ceva nou pentru mine, am și un plus foarte mare pentru că în domeniul în care activez rareori apare plictiseala.

Cât de des călătorești? Unde  obișnuiești să mergi cel mai des? De ce?

Îmi place foarte mult să călătoresc, când am timp merg neapărat undeva unde aș putea descoperi locuri noi culturi noi și bucate diverse. De obicei vizitez locuri în care nu am mai fost, am un vis, să văd toată lumea! Sper că o să-mi reușească până la bătrânețe :)))) de aceea măcar odată în an îmi organizez o vacanță.

Cum arată un loc de vis, în opinia ta?

Un loc de vis poate să fie și acasă în sânul familiei, atunci când toți zâmbesc și sunt fericiți, dacă vorbim de natură, pentru mine cel mai perfect loc ar fi undeva pe malul mării sau al oceanului.

Unde te vezi peste 5 ani?

Idee nu am, viața mea mereu a fost imprevizibilă, sper că deja cu copii pentru că îmi doresc foarte mult o familie.

Cu ce proiecte muzicale vii în atenția publicului?

Momentan am luat o mică pauză, dar sper ca în toamnă vin cu noutăți muzicale dacă mă ajută bunul Dumnezeu.

Crezi în… Dumnezeu

Cariera aduce… Împlinire

Frumusețea are Multe culori

Text: Veronica Tocarciuc