Diana Memeț – Mama a doi copii, cu suflet pentru mașini și extreme.

Enigmatică și feminină, gingașă dar și ambițioasă, am descris-o doar în câteva cuvinte pe prezentatoarea Diana Memeț. O tânără mămică și o iubitoare înflăcărată de mașini și extreme, Diana ne-a relatat câteva secrete din culisele vieții sale.

Povestește-ne cum s-au conturat primii tăi pași în televiziune?

Am înțeles relativ tîrziu că vreau să fac televiziune, deja aveam studii superioare în alt domeniu și făceam și doctoratul. Dar odată ce-mi intră o idee în cap, nu mă liniștesc până nu o realizez. Și am început pregătirile, orele de dicție, care au durat doi ani. Doi ani de căutări și trimis CV-uri peste tot. Până când într-o zi am auzit… VINO MÂINE LA CONVORBIRE. După care lucrurile au evoluat precum un bulgăre de zăpadă.

Ai reușit să întemeiezi o familie și să ai o carieră de success, te simți o femeie împlinită deja?

Fiecare femeie înțelege fericirea în felul său și are nevoie de lucruri diferite pentru a se simți împlinită. Îmi doresc ca părinții și copiii mei să se mândrească cu mine, iar acest lucru nu va fi posibil dacă stau acasă și plâng că viața e grea. Nu cred că trebuie să te simți împlinit când ai obținut ceva. Procesul e cel care trebuie să-ți aducă satisfacție. Eu primesc o satisfacție enormă din ceea ce fac.

Cu ce încep diminețile tale?

Cu o ceașcă de cafea aromată, naturală.

În ce constă echilibrul famile-carieră? Există vreun secret?

Planificare, organizare, odihnă. Dacă nu-ți asumi sarcini peste puterile tale, sau care te solicită excesiv – le vei reuși pe toate.

Ce pasiuni avea Diana Memeț în copilărie, ai visat vreodată  poate la o altă carieră?

De mică eram băiată. Deși, iubeam și păpușile, mă jucam și cu fetițele. Totuși, eram o mică aventurieră de când mă știu. Acasă – cuminte și ascultătoare, dar când ieșeam afară – un adevărat uragan.

De unde vine interesul tău pentru mașini?

Întotdeauna am preferat mașinile mari, de teren. Nu este un moment anume când s-a născut această dragoste. Fata tatei, asta trebuie să fie explicația!

Ce modele de mașini îți atrag privirea cel mai des? De ce?

Mașinile de teren. Chișinăul e plin acum de mașini bune, Range Rover-uri, Land Cruiser-uri, Gelandewagen-uri. Îmi fug ochii 🙂

Vorbind despre haine,  pentru ce stil vestimentar optezi cel mai des? De ce?

Îmi place stilul clasic. Imi stă bine. Dar, de multe ori haina pe care o pun dimineața depinde de dispoziție. Deseori mă simt perfect în niște blugi + tricou. Dacă e nevoie – încalț niște tocuri și gata, sunt stilată

Care este cea mai mare realizare a ta? Și cu ce te mândrești cel mai mult?

Copiii. De fapt, nu sunt realizarea mea, sunt darul lui Dumnezeu. Dar sunt cei mai extraordinari copiii din lume și mă topesc după ei.

Cum te vezi peste 5 ani?

Fericită!

Familia… refugiu

Copiii… sensul vieții

Cariera… satisfacție

Redactor: Veronica Tocarciuc

Facebook Comments

Post a comment