”Distracție maximală la aniversarea primului an de activitate al VALAND PR&Event Agency”

Compania VALAND PR&Event Agency a celebrat joi, 12 noiembrie 2015, în unul dintre localurile rețelei de berării Draft din Chișinău, un an de  activitate. Ne-au bucurat cu prezența lor cca 80 de invitați: oameni de afaceri, artiști, parteneri și prieteni ai agenției. Am avut parte de un concert incendiar, în cadrul căruia au evoluat: Elena Kondoraki, Serj Kuzenkoff, Katalina Rusu, Tatiana Heghea, Diana Rotaru,Tatiana Spînu, Diana Grigor, Maxim Zavidea și Samir Loghin. De asemenea cu o surpriză a venit Natalia Duminică: un master class de belly dance.
Evenimentul a fost susținut și de partenerii: Rețeaua de bierării Draft, Vichy, Equillibra, Bioderma, Vinurile Mimi.

” VALAND PR&Event Agency și-a propus și a reușit să formeze un mediu de lucru productiv în care imposibilul este doar o provocare. Într-o atmosfera “crazy about our work”, agenția a generat rezultatele dorite de clientii săi oferind servicii complexe de PR, MARKETING, TTL și ATL.

Inițial am startat o agenție specializată în relații cu publicul și organizare de evenimente. Datorită unei echipe puternice cu timpul ne-am clasificat și ca o agenție profesionistă de publicitate. Acum când sunt întrebată ce reprezintă VALAND, fără a sta mult pe gânduri spun că este un brand creativ. Echipa noastră este tânără, ambițioasă și plină de idei. Mă bucur că conduc o astfel de agnție și o echipă de nota 10. ” –  a menționat general manager VALAND PR&Event Agency, Valentina ANDRONIC.

Actualmente agenția a implementat mai multe proiecte, printre care: portalul de divertisment www.valand.md, colecția de workshopuri Lecții de Viață: Fiind Femeie; lansarea cărții ”Lecții de viață”;  ”Star look book” – ședințe foto stilizate cu vedetele showbiz-ului autohton; Emisiuni marca VALAND ”Bucătarul Șef Prezintă”, ”Fashion Style&Beauty”, ”Health&Fitness”, ”Sfatul Medicului”, ”Beauty Maker”, ”Dream destination”, ”Schimbă Look-ul” ce vor fi difuzate începînd cu 1 decembrie 2015 pe postul de televiziune ”Zona M” și www.valand.md. ; lansarea revistei ”VALAND Magazine”.

Vă propunem spre vizualizare un reportaj foto de la eveniment:

Facebook Comments

Post a comment