Dream Cream de la ”Черный жемчуг” – o inovație pe piața cosmetică!

O nouă inovație pe piața cosmetică, ”Черный жемчуг” vine cu un plus de frumusețe și grijă pentru pielea dvs. Dream Cream este o emulsie de zi, care îți înlocuiește perfect dar și sănătos fondul de ten, care îți crează disconfort câteodată. Renunță la fondul de ten nesănătos și optează pentru frumusețea pielii tale!

Cel de-al doilea component important pentru emulsia de zi Dream Cream, este uleiul cameliei japoneze. Aceasta previne inflamațiile și activează sinteza de collagen, îndepărtând astfel roșeața oferind posibilitatea de regenerare completă a pielii. Uleiul de camelie este bogat în vitamina E și C, ceea ce protejează zilnic pielea împotriva procesului de îmbătrânire, păstrând tenul revigorant și natural.

Betaina, alantoina, carbodiamida, vitaminele A și E hidratează și calmează pielea iritată. Aceste componente netezesc fin ridurile, îndepărtează cearcănele inestetice de sub ochi și redă strălucirea naturală a tenului. Extractul de artemie reface celulele și le încarcă cu energie, la fel acesta participă la formarea substanței de colagen, elastină,  filargină, și le protejează de stres.

Crema-emulsie nu are doar efect de îngrijire asupra pielii, dar și o protejează împotriva razelor de soare la nivelul SPF 10, datorită componentelor UV.

Dream Cream reprezintă o inovație în cosmetica ”albă”, transformând instantaneu pielea, fără ajutorul fondului de ten. Cu Dream Cream –  o să uitați de fondul de ten.