Dream Destination: Alegem destinațiile pentru odihnă în 2016. Grecia – Halkidiki. Part I.

Și pentru că timpul ne bucură cu tot mai multă căldură și soare, gândurile noastre zboară tot mai mult spre o vacanță. Portalul de divertisment www.valand.md vine cu o nouă rubrică pentru dvs. – Dream Destination. Află destinațiile de vis care le poți vizita pentru o odihnă plăcută la un preț rezonabil. Astăzi expertul nostru este agenția de turism Romarina Tur, care ne va povesti despre destinația Grecia, peninsula Halkidiki.

Relaxare pentru toate vârstele! Odihna în Grecia poate deveni una din cele mai adorabile vacanțe pe care ai avut-o vre-o dată.

Una dintre destinațiile elene preferate de turiști este fără nici un dubiu peninsula Halkidiki. Popularitatea acestei destinații se datorează frumuseții paradisiace a plajelor găzduite de cele trei brațe renumite ale peninsulei și tarifelor prietenoase cu care grecii își întâmpină oaspeții.

Stațiunile situate în mijlocul brațului Kassandra sunt cele care găzduiesc hoteluri și reușesc să încânte turiștii cu condiții de cazare excelente și peisaje de vis fără însă a le compromite bugetul, stațiunile de pe bratul Sithonia au un aer mai sălbatic și sunt ideale pentru cei care aleg să-și petreacă vacanța în Halkidiki alături de familie.

Sunt foarte multe de spus și povestit despre feerica peninsulă Halkidiki. Aceasta numară 3 brațe: Kassandra, Sithonia si Muntele Athos, primele două ascunzând plaje minunate, pensiuni cochete și hoteluri de lux, peisaje ce vă vor tăia răsuflarea, și o combinație absolut magică între nuanțele turcoaz ale Marii Egee, auriul nisipului fin, argintiul stâncilor încruntate ce străjuiesc adesea plajele, și verdele crud al vegetației mediteraneene. Tabloul este străpuns pe alocuri de albul impecabil cu care sunt îmbrăcate casele tradiționale grecești.

Cum ajungem in Halkidiki ?

Cei care vor sa călătorească cu mașina personală se vor bucura de șosele bune si un drum lejer pana la Salonic, cel mai mare oras din peninsula. Daca porniți la drum în jurul orei 4 dimineața, puteti fi siguri ca la ora 14:00 veti putea descifra în zare silueta orasului Salonic. De la Salonic până la oricare dintre brațele peninsulei Halkidiki nu mai aveți de parcurs decât aproximativ 100 km.

Prețuri și oferte:

Grecia, peninsula Halkidiki, plecare cu mașina personală, cazare din 01 iunie:

Prețul include: cazare 7 nopți, alimentare conform hotel, asigurare medicală.

SONIA VILLAGE 3* = 222 Eur/pers, all inclusive.

XENIOS PORT MARINA 3* = 250 Eur/pers, all inclusive.

XENIOS THEOXENIA 4* = 250 Eur/pers, all inclusive.

XENIOS POSSIDI PARADISE 4* = 300 Eur/pers, all inclusive.

KASSANDRA PALACE 5* = 300 Eur/pers, mic dejun + cina.

XENIOS ANASTASIA RESORT & SPA 5* = 300 Eur/pers, mic dejun + cina

DATE DE CONTACT

Romarina Tur
str. Pușkin 41
Chișinău, Moldova, MD-2005
+373 22 811 409
 +373 68 78 38 38
 +373 79 43 95 96
info@romarinatur.md