Plenifici o vacanță de neuitat: Romarina Tur recomandă Antalya – destinația verii.

Cu cât ne apropiem mai mult de sezonul estival, cu atât ne dorim mai mult să plecăm la odihnă. Pentru turiştii care sunt în căutarea soarelui şi mărilor cu ape calde, a vestigiilor istoriei antice, a mâncărurilor gustoase şi a serviciilor turistice de cea mai bună calitate, regiunea Antalya este destinaţia ideală de vacanţă. Agenția de turism Romarina Tur este cea care vă propune oferte  la un pret rezonabil.

Antalya este pe o stânca înaltă, înconjurată de păduri şi munţi, capitala provinciei se numeşte tot Antalya şi este o veritabilă capitală a turismului. Oraşul Antalya are 1 milion de locuitori şi primeşte aproape 2 milioane de turişti în fiecare an.

Inima oraşului este centrul vechi, Kaleiçi, ale cărui străduţe înguste, ziduri vechi, hoteluri şi bazaruri păstrează caracteristicile istorice otomane.

E adevărat ca resorturile turcești se numară printre cele mai bune destinații de vacanță când vine vorba de servicii și facilități.

O vacanță de neuitat o poți petrece în Antalya în hotelul SIDE CROWN PALACE HOTEL 5* , care îți oferă o atmosferă liniștită, alături fiind Munții Taurus iar din spate marea Mediterană. Hotelul oferă oaspeților servicii de calitate, lux și momente irepetabile.

O altă cazare inedită este ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA 5 care piscine interioare, în aer liber cît și topogane. În același timp facilitățile de agrement includ un teren de tenis, un centru de fitness și un teren de minigolf. Iar oaspeţii se pot relaxa în baia de aburi sau cu un masaj.

Dacă alegeți să mergeți în PAPILLON BELVIL HOTEL 5*, atunci trebuie să știți că aici vă puteți bucura de o adevărata ospitalitate turcească în lux și comfort . Papillon Ayscha te surprinde cu o atmosferă perfectă ,cascadă de piscine și plaja de nisip va asigura un timp minunat .

Cum ajungem în Antalya?

În Antalya se poate ajunge cel mai uşor cu avionul, la aeroportul de lânga oraşul Antalya, cu maşina, autocarul sau cu ferryboat-ul. Un lucru este evident că dacă mergeți cu maşina personală, drumul e lung, obositor şi costisitor, dureaza două zile şi banii pe care-i daţi pe carburantul scump acolo se regăsesc în biletul de avion.

Dacă vei pleca în Antalya nu vei regret niciodată deoarece vei avea posibilitatea să vizitezi Muzeul Naţional de Arheologie Antalya, care este unul dintre cele mai impresionante ale lumii, gazduind, cele mai multe, dar si cele mai vechi colecţii de artă antică.

PREȚURI ȘI OFERTE:

Turcia, Antalya:
KLEOPATRA BLUE HAWAI HOTEL 4* = 225 Eur
 CLUB SUN HEAVEN 4* = 250 Eur
XENO SUGAR BEACH 4* = 250 Eur
 XENO SONAS ALPINA 4* = 260 Eur
 ASDEM LABADA HOTEL 5* = 285 Eur
GALERI RESORT HOTEL 5* = 290 Eur
 KATYA HOTEL 5* = 290 Eur
 DRITA RESORT HOTEL & SPA 5* = 295 Eur
 SIDE CROWN PALACE HOTEL 5* = 320 Eur
 5* Deluxe: PAPILLON AYSCHA HOTEL 5* = 370 Eur
 PAPILLON BELVIL HOTEL 5* = 410 Eur
 (foto 5)ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA 5* = 450 Eur
 RIXOS BELDIBI 5* = 500 Eur Pret per persoana, zbor din 10.05, la 7 nopti, all inclusive.

DATE DE CONTACT

Romarina Tur
str. Pușkin 41
Chișinău, Moldova, MD-2005
+373 22 811 409
 +373 68 78 38 38
 +373 79 43 95 96
info@romarinatur.md

Text: Irina Mihailici