Dream Destination: RomarinaTur recomandă Insula Rhodos – destinația verii.

O vacanță de vis o poți avea doar cu agenția de turism Romarina Tur, aceasta îți oferă cele mai fierbinți oferte. Mergi în această vară pe insula Rhodos și vizitează locul celei de-a șaptea minuni a lumii, Colosul din Rhodos.

Super-Oferte-Vacanta-Rodos-Grecia-2013-2014

Insula Rhodos este una din cele mai favorabile opțiuni, datorită diversității de motive. Rodos este cea mai mare insula din grupul de insule Dodecanese și se află în Marea Egee, de fapt este chiar la intersecția dintre Marea Egee și Marea Mediterană. Această unire a celor doua mari poate fi vazută, atât din nordul insulei cât și din sudul său.

rodos-1024x768

Insula abundă în locuri încântătoare și interesante, care merită să fie vizitate, cum ar fi Valea Fluturilor, satul Triada, lânga anticul Lalyssos (Lalissos) pe vârful Filerimos, unde în secolul XV a fost ridicată mănăstirea cu același nume, ruinele templelor lui Athena si Zeus, Kameiros (Kamiros) și ruinele orașului Dorian, Kalithea cu băile termale, Koskinou, Afandou, Faliraki si Rodini.

1647_1920x1080_FullHD_wallpaper

Dieta mediteraneeană este considerată una din cele mai sanătoase din lume, iar pentru cineva care este dependent de mâncarea pe bază de pește și fructe de mare, mâncarurile specifice din acest loc sunt excelente.

Deasemenea, vinurile din insula Rodos sunt celebre pe plan mondial pentru gustul lor minunat și calitatea de care localnicii se preocupă înca din vremuri stravechi.

b_grecia_insula_rodos_ixia_hotel_sheraton_rhodes_resort_111919

Un sejur pe insula Rhodos reprezintă ocazia ideală de a descoperi alte orașe, de a te întoarce în trei epoci: orașul modern, medieval și antic. Nu rata șansa de a petrece o vacanță de invidiat.

greece-insula-rodos-hd-wallpaper greece-summerhols-kastrinearkos-xlarge

PREȚURI ȘI OFERTE: Grecia – Insula Rhodos – zbor din 10 iunie 2016!!!!!!  4* CYPROTEL FALIRAKI 4* 240 Eur/pers All Inclusive;

DATE DE CONTACT

Romarina Tur
str. Pușkin 41
Chișinău, Moldova, MD-2005
+373 22 811 409
 +373 68 78 38 38
 +373 79 43 95 96
info@romarinatur.md