Fă cunoștință cu participantele Miss AD Models! Part I.

Au rămas zile numărate până la marele eveniment în lumea modelling – ”Miss AD Models”. Cele 15 participante se pregătesc cu mare drag pentru concurs, depun efort considerabil și zilnic se dedică totalmente în repetiții. Iar noi?, noi le urmărim cu drag!

Și dacă totuși au rămas zile numărate până la marele concurs care reamintim va avea loc în localul DRAFT Arena, am decis să vă facem cunoștință cu participantele.., cu unele din ele la moment.


Geta Novac – blonda cu chip jucăuș.
În concursul de acest an vor participa mai multe blonde, dar nu are cum să o confunzi pe Geta. Domnișoara are un chip atrăgător și memorabil.

”De când eram mică, visam la o carieră de model! Atunci mi se părea un vis care nu va putea fi împlinit. Însă cu ajutorul agenției A.D Models, acest vis începe a se realiza, și acest concurs este un pas mare în începătoarea mea carieră. Și dacă voi deveni Miss A.D Models, voi avea un potențial și mai mare ca să îmi îndeplinesc visul.” – ne relatează Geta, participant cu nr. 14.

 

Marina Olărescu –sexy și atrăgătoare. Marina este studentă la Universitatea Tehnică din Moldova. Este o tânără deschisă pentru inovații și experiențe noi.

olarescu1

”Să particip la acest concurs m-a determinat dorința de a acumula o experiență excepțională. Miss AD Models reprezintă pentru mine o nouă opurtinitate de a pune în aplicare capacitățile intelectuale, talentul și o prestație scenică impecabilă. Vreau să obțin titlul de Miss AD Models deoarece îmi v-a insufla motivație și mai mare în sfera modelingului.” – menționează Marina, participant cu nr. 2.

MarianaUdrea

Mariana Urdea – sexy și nebunatică. Mariana nu este doar modelă, participant cu nr. 10 este antrenoară de dansuri Zumba și o tânără plină de energie.

 

”Îmi place mult modelingul ))) mi-am dorit să particip la Miss AD Models și spre bucuria mea mi-a reușit am fost aleasă la casting. Am ales să particip pentru a căpata experiența și a mă promova în domeniu. Îmi doresc să fiu aleasă câștigătoare, deoarece îmi place mult acest domeniu și m-aș mândri cu mine!”

 

 

 

elenaboboc

Elena Boboc – diplomata cu aspirații de modelă. Elena este tânără, frumoasă, sexy și inteligentă. De ce nu ar putea să-și facă o carieră de success în materie de modelling?!

boboc1

”Îmi place să cunosc oameni noi. Sunt pasionată de confecționarea lucrurilor hand made și design vestimentar, astfel adesea îmi modific articole din garderobă sau confecționez accesorii. În timplul liber citesc. Acest concurs este o provocare pentru mine, un mod de a mă evalua, dar și de a-mi depăși unele limite și de a-mi întări anumite abilități.”

Ciobanu

Ionela Ciobanu  – absolut convinsă că poate cuceri lumea! Participanta cu nr. 1 este convinsă că anume acest concurs o va ajuta să-și dezvăluie talentul și să demonstreze de ce cu adevărat este capabilă.

Ciobanu1

”Am hotărât să particip la acest concurs, pentru a-mi dezvolta abilitățile, nu numai în domeniul modelingului, ci și în creativitate; de a îmi promova talentul și cunoștințele care le posed. Doresc să obțin noi experiențe și noi posibilitati. Aș dori să câștig acest concurs pentru a demonstra că merit si ca sunt capabilă, pot să îndeplinesc toate cerințele si provocările la care sunt supusă.”

Reamintim: concursul Miss AD Models va avea loc joi, 17 martie ora 18:30 în incinta localului Draft Arena, unde tinerele vor lupta pentru titlul de Miss.