Festivalul de film de la Cannes 2015 – cele mai frumoase coafuri și machiaje.

Le admirăm șinutele pe care le poartă pe covorul roșu însă nu puteam să trecem cu vederea machiajele sau coafurile pe care vedetele le afișează la premierele de la Festivalul de Film de la Cannes.

Sienna Miller

Sienna Miller, membră în juriul Festivalului de la Cannes, ne-a surprins plăcut prin acest look de la premiera filmului „Carol”: păr impletit, machiaj discret al ochilor și ruj mat în nuanță puternică.

Charlize Theron

Pentru premiera filmului „Mad Max: Fury Road” Charlize Theron a ales un machiaj natural, cu ochii conturați discret în nuanțe metalice și buzele roz și părul strans lejer într-un coc și bretonul ondulat.

Natalie Portman

Natalie Portman este una dintre cele mai elegante prezențe pe covorul roșu iar machiajul și coafura alese nu au făcut excepție de la această regulă. Cu părul prins într-un coc elegant, machiajul i-a scos în evidență tenul perfect și trăsăturile delicate.

Rachel Weisz

Pentru premiera filmului „The Lobster”, Rachel Weisz a ales o coafură stylish, cu bucle lejere, în timp ce machiajul s-a evidențiat prin rujul puternic, sprâncenele accentuate și ochii conturați în nuanțe de maro și negru.

Doutzen Kroes

Prezentă la ceremonia de deschidere a festivalului, modelul Doutzen Kroes a optat pentru un machiaj tip smokey eyes, buze colorate într-o nuanță delicată de roz iar părul a fost prins într-un coc stylish.

Rooney Mara

Look-ul îndrăzneț al actriței Rooney Mara ne-a cucerit prin machiajul grenă al ochilor, contrastând cu culoarea ochilor, însă asortându-se cu nuanța rujului, blush-ul aplicat delicat pe pomeți și părul prins într-un coc elegant.

Salma Hayek

Buclele lejere, ochii puși în evidență de machiajul smokey eyes și un ten radiant!

Emily Blunt

Machiajul actriței Emily Blunt s-a focusat pe rujul roșu aprins și ochii conturați cu mascara, în timp ce părul vedetei a fost coafat lejer, punându-i în evidență șuvițele aurii.

Poppy Delevingne

Și modelul Poppy Delevingne s-a numărat printre cele mai elegante prezențe feminine de la Festival. Ne-au atras atenția machiajul smokey eyes, buzele nude și părul prins la spate într-un coc chic.

Natasha Poly

Un look ce pare desprins din Hollywood-ul strălucitor de altă dată! Pomeți accentuați cu blush, un ruj roșu strălucitor, machiaj tip cat eyes și părul blond prins într-o parte în bucle lejere – modelul Natacha Poly este una dintre cele mai stylish prezențe pe covorul roșu.

Emma Stone

Machiajul elegant și părul prins într-un coc lejer purtate pe covorul roșu i se potrivesc perfect!

Diane Kruger

Pentru premiera filmului „The Sea of Trees” Diane Kruger a optat pentru un look romantic, cu părul puțin ondulat, prins în laterale, ruj nude și un machiaj delicat al ochilor.

Aishwarya Rai

Pentru premiera filmului „Carol” Aishwarya Rai și-a asortat machiajul cu rochia, folosind eyeliner într-o nuanță metalică si optând pentru un ruj puternic, strălucitor.