Festivalul ” Marbled Steak and Craft Beer” te invită să savurezi carnea în stil american!

Un nou eveniment picant în Chișinău, Festivalul” American Marbled Steak and Craft Beer” pe 26 septembrie  orele 16:00 până la 21:00, la Restaurantul Buffalo Steak House, sunt invitați toții iubitorii de bere și steakuri să savureze din plin acest meniu.

Cu prilejul aniversării a patru ani de activitate, a survenit și ideea organizării acestui eveniment unic. Festivalul se va desfășura în două etape. Prima va începe la orele 11:00 şi va dura o până la orele 14:00, fiind dedicată bucătarilor profesionişti, restauratorilor şi altor persoane profesioniste din domeniul gastronomic. Unul din invitați este master chef-ul Oleg Starun din Kiev, care va susţine un master class despre prepararea corectă a steakurilor pentru prima parte a festivalului. Sunt înscriși 30-35 de participanţi şi nu este exclus faptul că numărul acestora ar putea creşte.

De la ora 16.00 până la 21.00 se va desfășura partea a doua a festivalului. Fiecare dintre cei care au procurat bilete vor avea ocazia să guste în cantităţi nelimitate steakuri din carne marmorată Black Angus, să bea bere artizanală produsă în Moldova. Va fi o atmosferă interesantă şi plină de voie bună.

La festival va fi doar carne marmorată din SUA. Ea nu se găseşte în ţara noastră. Respectivul produs trece prin prisma unor controale foarte riguroase până ajunge pe masa consumatorului.