Video: Visezi la o escapadă exotică? Planifică-ți vacanța visurilor tale alături de echipa Paradis Tur!

Visați la o escapadă exotică sau poate doriți să vă refugiați în acel loc mirific unde totul abundă în liniște și confort? Atunci, plănuiți-vă vacanța visurilor voastre în paradisurile tropicale care sunt mai accesibile decât ați crede. Dacă sunteți adeptul plajelor minunate și al stațiunilor departe de zgomotul orașelor mari, luați în considerare destinațiile pe care vi le propun cei din echipa Paradis Tur. Destinațiile exotice sunt tot mai căutate și, implicit, tot mai accesibile pentru clienții noștri. De la an la an, turiștii și-au putut rezerva sejururi în destinații exotice fie la prețuri mai mici, fie cu mai multe servicii incluse.

Vizita noastră la Agenția de Turism Paradis Tur, a fost una de-a dreptul surprinzătoare. Fondatoarea – Viorica Zavatin, ne-a relatat pe îndelete de unde a pornit acest vis, pentru o atare afacere și ce destinații turistice oferă.

Agenția de turism PARADIS TUR se bucură de rezultatele echipei profesioniste, care muncește cot la cot, din zi în noapte pentru deservirea clienților la cel mai înalt nivel. Suntem pe piață de 8 ani, colaborăm cu peste 100 de parteneri internaționali. Ne identificăm printre cele mai de încredere!

Doar la Paradis Tur găsești oferte la un preț de până la -50% la pachet turistic. Dacă aștepți, însă să vină vara, există riscul să nu mai găsești locuri și să fii nevoit să accepți un alt hotel, mai puțin bun și la un preț mai mare sau să te gândești la alternative de cazare. Pentru a te documenta, folosește cataloagele agenției de turism PARADIS TUR și informațiile disponibile aici: https://www.facebook.com/ParadisTur.md/ sau pe www.paradis-tur.md. Dacă doriți să mergeți în lunile apropiate, informați-vă la agenția turistică Paradis Tur despre toate detaliile, sunați la nr. 069771677 sau 022-21-27-21.agenții de turism !!!!

Text: Mocanu Valeria