Emisiune ”HEALTH&FITNESS” a luat start chiar la Happy Fitness, pentru că ne-am dorit să dăm o notă de fericire, datorită căreia sportul devine o bucurie pentru fiecare. Interpreta Diana Grigor a decis să ne fie alături în această excursie frumoasă. Am înțeles că va fi vesel, deja în momentul în care urcam scările spre etajul 3, al centrului amplasat de pe str. Ion Creangă a sectorului Buiucani. Fiecare treaptă este decorată cu slogane motivaționale, astfel încât sportul să devină o parte din viața ta: ”Lasă aici tot negativismul din viața ta”, ”Nu uita să fii fericită”, ”Fii pozitivă” și multe alte fraze motivaționale.

Ne-a întâmpinat o echipă profesionistă și binevoitoare de antrenori, ne-au povestit despre antrenamentele petrecute la Happy Fitness. Din complexitatea de antrenamente, am decis să discutăm despre antrenamentul Happy Fit.

”Happy fit este un antrenament de înalta intensitate. Sunt utilizate mișcări din aerobica, iar pentru dezvoltarea rezistenței sunt utilizate greutăți. Acest tip de antrenament este nu doar amuzant, ci și foarte efficient, întrucât dezvoltă rezistența dumneavoastră, respectiv aduce în tonus corpul dumneavoastră și ridică dispoziția. În clubul nostru la fel puteți găsi și alte antrenamente de intensitate înaltă precum: Zumba, Kangoo Jumps, Cardio Boom, Fatshock. Ele la fel sunt direcționate la arderea caloriilor și la fel sunt intensive si foarte eficiente.

Deschiderea primului fitness-club Happy Fitness a avut loc la data de 1 martie 2014 . Acest fitness club este destinat doar femeilor, ca acestea să poată veni fără a se inhiba sau jena de privirile evaluative a bărbaților. Respectiv, aceasta sporea eficiența antrenamentelor, femeile se dedicau complet și nu se sustrăgeau la oglindirea sa, deci ele veneau, lucrau și erau concentrate doar la rezultat.” – menționează Lidia, antrenoare Happy Fitness.

Urmăriți emisiunea Health&Fitness, și la Zona M: Miercuri ora 18:30 și joi ora 12:30 în reluare.