Împachetările corporale: la ce rezultate să ne așteptăm? Momente de răsfăț de la Salonul Iuliana Beauty!

Împachetările corporale devin din ce în ce mai populare în rândul doamnelor și domnișoarelor dornice să slăbească rapid, să-și detoxifice pielea și să scape de celulită. Într-adevăr, tratamentele corporale au o acțiune pozitivă asupra problemelor corpului.

Împachetările sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide şi toxine, o slăbire în circumferințe și în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi și chiar antirid. Împachetări anticelulitice din cele mai moderne și cu maxim de eficacitate, le găsiți neapărat la Salonul Iuliana Beauty. Acestea promit rezultate uimitoare chiar de la primele ședințe și în special răsfățul și bunăstarea la care visează orice femeie. Printre cele mai minunate, dar și la maximă căutare, specialista în cosmetologie – Iuliana Poghirca vă recomandă:

  • Împachetări anticelulitice

La Iuliana Beauty puteți beneficia de împachetări anticelulitice cu diferite creme şi biogeluri active, pe toată suprafaţa corpului sau pe anumite zone, strict localizate, în funcţie de rezultatele pe care le doriți.

  • Împachetări cu ciocolată

Împachetările cu ciocolată au atât rol anticelulitic, dar și de relaxare. Sunt un stimulant puternic, dar ne pot oferi şi o stare de relaxare. Împachetarea conține THEOBROMA CACAO  – ingredient activ din creme anticelulitice cu ciocolată, care induce starea de bine și de relaxare.

  • Împachetări la cald

Cele mai întâlnite împachetări la cald sunt cele care folosesc creme maxi-sudor, adică creme anticeluitice cu efect de detoxifiere şi eliminare a retenţiei de lichide, sau împachetări – fango cu nămol extraforte pe bază de alge active, cu un puternic efect anticelulitic. Împachetările la cald se realizează sub efectul benefic al tratamentului cu raze ultraroșii. De asemenea, acestea provoacă arderea accelerată a grăsimilor. Rezultatul fiind micșorarea ultrarapidă în centimetri. Căldura generată de razele infraroșii generează o creștere semnificativă a metabolismului celular și a procesului de transpirație. Termoterapia produce efecte vizibile de la prima ședință, în mod special când este îmbinat cu împachetări anticelulitice, antivergeturi sau antirid.

Durata unei împachetări este de 40 minute – timpul necesar pentru cremele anticelulitice, ce trebuie să acţioneze eficient, timp în care te poţi relaxa, aşezată pe pat și poți să fii tratată regește de o întreagă echipă de profesioniști.

Pentru ca împachetările corporale să aibă efecte pe termen lung, ele trebuie sa fie completate de o dietă sănătoasă și echilibrată, de masaje corporale de întreținere, precum și de un program constant de exerciții fizice.

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală

 

 

Facebook Comments

Post a comment