Ingenioasa Felicia Iacob a primit titlul de ”Miss Efes”!

Un eveniment energizant și vesel a avut loc joi, 24 septembrie, la berăria Draft. ”Miss Oktoberfest” sărbătoarea care a încins spiritele iubitorilor de bere și voie bună. S-a sărbătorit cu mult fast acest eveniment, șase domnișoare fermecătoare au concurat pentru acest titlu mult râvnit.

Senzuala Felicia Iacob a obținut titlul de ”Miss Efes”, datorită gingășie și stilului rafinat, Felicia a cucerit juriul de la ”Miss Oktoberfest”. Felicia Iacob ne-a relatat că sa distrat din plin la acest eveniment: ”A fost o ambianță plăcută și caldă, noi, participantele ne-am simțit minunat, mereu vesele, deschise  la tot felul de provocări atât datorită publicului cât și datorită prezentatorului.”

Toate participantele au comunicat cu publicul și au creat o ambianță veselă la eveniment. Pentru mine a fost o seară în care nu a contat cine și ce titlu va câștiga,  ci să fim cât mai degajate și să transmitem și publicului acest lucru. Chiar a fost funny!”

Fiecare domnișoară s-a pregătit asiduu pentru a câștiga. ”Ceea ce ține de titlul obținut – Miss Efes, doresc să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut” –  a declarat Felicia Iacob.

 

 

Text: Veronica Tocarciuc

Facebook Comments

Post a comment