„Jazz & Wine într-un format neobişnuit – Cantoterapie și Vinomeditație!”

Pe străzi, unde nu te întorci, în toate centrele comerciale, mall-uri, totul abundă în lumini sclipitoare și colorate, peste tot stau de strajă brazii înalți, decorați din plin cu ghirlande și beculețe de tot felul.

E frumos orașul cu decorațiunile lui și sunt frumoși oamenii la chip și suflet, devenind și mai buni, în așteptarea sărbătorilor. Este foarte important ca bucuriile oamenilor să vină din lucruri mărunte, din momentele în care au timp să stea alături de familie, să se bucure de orice clipă petrecută alături, să depene amintiri și să savureze mirosul de brad, a merelor coapte, a portocalelor. Totul e special când este bunăstare, iar bunăstarea vine din împlinirea sufletească, atunci când nu mai stăm cu frunțile încrețite de grijile și problemele cotidiene, dar ne bucurăm de orice moment magic al iernii.

De aceea, în ajunul sărbătorilor de iarnă, vă propunem să lăsați grijile deoparte și să luați parte la o sărbătoare de suflet, unde Geta Burlacu vă invită la Jazz & Wine într-un format neobişnuit – Cantoterapie și Vinomeditație!!!

Să ne scuturăm de rutina cotidiană, să cântăm și să zburăm în universul muzicii, alături de Geta Burlacu Band. Vă așteptăm, pe 21 decembrie, la Palatul Republicii, în sala mica, (fiți atenți intrarea este de pe strada Nicovae Iorga)! Informații la telefon: +37369 14 02 78 Bilete pe Iticket.md

Procură bilete aici: https://iticket.md/event/jazz-and-wine

Text: Mocanu Valeria

Facebook Comments

Post a comment