Jennifer Lopez și Giuseppe Zanotti au creat împreună o colecție de pantofi

Având în vedere că în decurs de mai mulți ani Jennifer Lopez a purtat- sute, dacă nu mii de perechi de pantofi. Fără a exagera. Aceasta ar merita să se numească expert în pantofi. În pantofii și sandale Jennifer înțelege mai bine decât majoritatea stiliștilor și cu siguranță știe rețeta pentru o perechea perfectă și este dispusă să o împartă.

Împreună cu designerul Giuseppe Zanotti vedeta a proiectat o colecție de încălțăminte și accesorii sub numele de Giuseppe for Jennifer Lopez, plini de feminitate ce este caracteristica inerentă a Zanotti. Prezentare linie este programată pentru începutul lunii august.

Vânzările vor începe în luna ianuarie, iar cele mai mari magazine ca Bergdorf Goodman, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus sau Nordstrom și nu în ultimul rând buticuri Giuseppe Zanotti le vor avea în vânzare.

Proiectate, până la urma, aparține Zanotti. Cu toate acestea Jennifer a participat activ la elaborare ca muza și ca consilier. Giuseppe a mers la garderoba- muzeu al ei și au privit sute de fotografii inspirat din arhiva personală a lui Jennifer pentru a înțelege esența abordării ei în încălțămintei. Rezultatul este o colecție completă de pantofi cu stiluri diferite, și două modele de genți de seara. Iar prețurile vor varia de la $ 795 la $ 1.995.

Text: Olga Mînzat

Sursă foto: vogue.ru

Facebook Comments

Post a comment