Lansarea programului NeoKids – fitness pentru sanatatea copilului tau.

Pentru tot mai multi copii mersul pe bicicleta, saritul corzii si fotbalul au fost inlocuite cu alte activitati sendetare precum uitat la televizor, jocurile video si petrecerea unei perioade indelungate de timp pe internet. Nu este, insa, niciodata prea tarziu sa stimulati copilul dumneavoastra sa se implice in activitati sportive.

Stilul de viata activ din punct de vedere fizic al parintilor reprezinta un stimul important pentru copilul dumneavoastra. In consecinta, daca doriti ca micutul dumneavoastra sa renunte la sedentarism, este necesar sa includeti activitatea fizica intre prioritatile dumneavoastra. In consecinta este indicat sa mergeti la plimbari scurte, sa mergeti pe bicicleta si sa sa va inscrieti la cursuri de yoga, activitati in care sa implicati intreaga familie. Vorbiti-i copilului despre efectuarea activitatilor fizice intr-o nota pozitiva, in loc sa prezentati acest lucru ca pe o pedeapsa. De asemenea, specialistii recomanda incurajarea si rasplatirea copilului atunci cand alege activitatile fizice si sporturile in locul metodelor sedentare de divertisment.

Vara aceasta clubul de sport NeoGym lanseaza programul NeoKIDS, care include antrenamente in grup: Zumba Kids, Yoga Kids, Fitness Kids, K-1 Kids si Acrobatics Kids. Grupele sunt formate pentru copii 3-5 ani, 5-7 ani, 7-11 ani si 11-15 ani. Antrenamentele se petrec de 3 ori pe saptamina si un abonament lunar va va costa 35 euro. Administratia NeoGym a pregatit si o oferta minunata pentru dvs.: la procurarea unui abonament pentru maturi, primiti 50% reducere pentru procurarea unui abonament Kids.

Adresa:
Chişinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt 202, blocul 2, et. 5
Contacte:
Tel: 022 75-05-01, 060 57-05-01.
E-mail: club@neogym.md
Site: www.neogym.md