Lecții de viață – Work Shop

Colecția de workshop-uri ”LECȚII DE VIAȚĂ: FIIND FEMEIE” PROIECT marca VALAND PR&Event Agency

Femeia – o ființă care inspiră, motivează și cucerște prin eleganță și inocență. Proiectul „Lecţii de viaţă: Fiind Femeie” reprezintă ghidul tău în materie de frumusețe și îngrijire. Pentru a aduce un suflu nou informativ tuturor femeilor, în consecință la 31 aprilie 2014 a fost dat startul Primei Ediții de Workshop-uri ale Proiectului „Lecţii de viaţă: Fiind Femeie”, iar tematicile abordate sunt despre și pentru femei – promotoarele feminității, rafinamentului și perseverenței.
Obiectivul de bază a proiectului rezidă în: socializarea și informarea publicului cu cele mai recente tendințe și oferte în materie de Frumusețe și Sănătatea, care vor fi expuse participantelor în cardul Colecției de WORKSHOPURI.

Sănătatea mereu a reprezentat un pilon de bază în definirea frumuseții feminine, de aceea noi ne-am propus prin intermediul acestor întîlniri prietenoase să discutăm despre problemele care frămîntă orice femeie, găsind soluții și apelînd la cei mai de seamă specialiști prezenți și ei la workshopurile date, alimentîndu-ne cu sfaturi sănătoase și corecte. În dependență de subiectele abordate avem și specialiști ca: psiholog, nutriționist, stilist, fitness antrenor, cosmetolog, dermatolog, make-up artist, hair stilist etc., ajutîndu-ne pe noi femeile să descoperim secretele unei veți fericite în armonie cu sine.
Fiecare workshop are o tematică diferită de cea precedentă, prima ediție a proiectului ”LECȚII DE VIAȚĂ: FIIND FEMEIE” a bucurat publicul cu 12 workshop-uri unice. Doamnele și domnișoarele prezente la aceste întîlniri, au putut savura din plin ambianța plăcută oferită de Hotelul Manhattan care era gazda evenimentelor de joi seara. Workshop-urile se desfășurau la fiecare 2 săptămîni.

Prima ediție a proiectului a culminat cu lansarea de carte ”Lecții de Viață”, Valentina Andronic autoarea acestei cărțulii, și-a expus gândurile și emoțiile într-un ghid personalizat inedit, care are drept scop să ofere niște sfaturi utile pentru cum trebuie să te porți la un interviu de angajare, ce limbaj ar trebui să abordezi și care ar fi vestimentația necesară.”Lecții de Viață” ne motivează să credem în noi și fericirea pe care o putem crea dacă vom manifesta interes, ambiție și multă muncă în realizarea scopurilor propuse.
Avem planuri grandioase în ceea ce privește ediția a 2-a de workshop-uri, startul căruia va fi dat pe 1 octombrie curent. Planificăm un șir de tematici diverse și actuale pentru toate doamnele și domnișoarele interesate de sănătate, frumusețe, alimentație corectă, fitness și un mod echilibrat de viață. Vă garantăm multe surprize din partea partenerilor noștri, veți simți din plin grandoarea fiecărui workshop. Iar specialiștii din diferite domenii, prezenți la workshop vor aduce participantelor cele mai actuale și utile sfaturi în materie de frumusețe și sănătate.
Nu vreau să vă dezvălui toate secretele celei de a 2-a Ediții de workshop-uri, ne vedem în curând cu energie și multe surprize.