Ai visat vreodată la o vacanța în Egipt sau Dubai? Mergi în călătoria mult dorită cu Paradis Tur !

Ai visat dintotdeauna să-ți petreci o vacanță în Egipt sau Dubai două destinații ce îmbină un mix perfect de cultură, relaxare, aventură, istorie, plaje idilice și orașe vibrante? Doar la Paradis Tur biletele de avion către Egipt și Dubai le vei găsi într-o gamă variată și cu multe oferte promoționale, pentru a merge în călătoria mult visată. Pentru a beneficia de cele mai atractive și convenabile oferte de zboruri ieftine către Egipt sau Dubai, te sfătuim să pornești chiar acum în căutarea lor pentru vacanța dorită.

Ofertele fierbinți de la Compania turistică Paradis Tur sunt mereu aproape de dumneavoastră ca să beneficiați de același nivel de confort și calitate al călătoriilor și vacanțelor de neuitat, doar că la un preț mult mai avantajos decât de obicei. Beneficiați acum de oferta noastră și veți primi pe e-mail sau la telefon cele mai avantajoase oferte de odihnă spre cele mai căutate destinații turistice.

Pentru confortul și bunăstarea dumneavoastră, echipa Paradis Tur a fost într-un infotur pentru a testa cel mai bun service, mâncarea servită și desigur hotelul, de aceea vă poate recomanda un hotel exclusiv la preț Grand Rotana.

  • Oferte fierbinți de la Paradis Tur chiar din data de 17.02.2018 până pe 24.02.2018 pentru  Sharm Plaza 5* =250 eur/pers;
  • 17.02.2018 până pe 24.02.2018 pentru Laguna Vista Beach 5* AI = 249 eur/pers.
  • 22.02.2018 pentru 7 nopți la doar 592 eur/pers. zbor din Chișinău spre Dubai.

    Citymax Hotel Sharjah 3* BB

    Saffron Boutique Hotel 4*=620 eur/pers

Pentru cei care vor să se răsfețe într-o vacanță de lux exotică, pot să aleagă o vacanță exotică în Dubai sau Egipt, ofertele fiind destul de atrăgătoare. Pachetele sunt cu avionul și cazări în hoteluri de 3, 4 și 5 stele cu mic dejun sau all inclusive. Plajele sunt printre cele mai frumoase din lume, cu nisip auriu și marea albastră. Se organizează și excursii opționale în marile orașe cât și în renumitul deșert. Cu siguranță o vacanță exotică în Egipt și Dubai va fi de neuitat.

Vă recomandăm să optați anume pentru Dubai, fiindcă este cel mai popular loc din Emiratele Arabe Unite, oferind o multitudine de opțiuni pentru cumpărături, excursii de neuitat, locuri desprinse din povești, clădiri impresionante și o diversitate culinară excepțională. Aici este locul în care orice turist poate fi satisfăcut din toate punctele de vedere. Dubai are un farmec excepțional, atât pe uscat, cât și pe apă.

O plimbare pe jos este recomandată pentru a gusta cele mai bune specialități ale Orientului Mijlociu și a descoperi atmosfera autentic locală. Veți descoperi magazine cu o ofertă variată de la fructe uscate, condimente colorate și țesături de-a lungul drumului, până la bijuterii rafinate, concepute de designeri celebri italieni, indieni sau orientali.

În timpul Festivalului de Aur, din perioada ianuarie-februarie până în luna mai sunt cele mai propice momente de a vizita acest ținut mirific.

La fel, locurile deosebite și monumentele lăsate moștenire de faraonii antici au făcut din Egipt un centru istoric și cultural fascinant, aici găsindu-se atracții unice în lume, care ne oferă o imagine de ansamblu a lumii arabe din trecut. Este una dintre acele locații pe care merită să le vezi o dată-n viață pentru a te îmbogăți cultural și pentru a-ți lărgi orizonturile și a căror teritorii au mai multe lucruri de oferit turiștilor. Alege să-ți petreci o vacanță în Egipt și Dubai, doar împreună cu echipa Paradis Tur!

Pentru mai multe detalii accesați site-ul:

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală