Luxul suprem sau ce casă are Donatella Versace

La 57 de ani, Donatella deține azi 20 la sută din acțiunile Versace, este directorul de creație al casei și supervizează toate colecțiile couture. Dacă în tinerețe ducea un mod de viață destul de încărcat, azi duce o viață destul de retrasă. Ce-i drept, într-un decor de lux. Apartamentul din Milano, un duplex extravagant decorat întocmai după personalitatea ei, e cu adevarat ostentativ, fiind prezentat în revistele de design interior drept “luxul suprem”.versace-2 (1)

Conștientă că numele Versace a mai pierdut din popularitate, eași-a încercat norocul și în design interior, gândind Palazzo Versace în Australia și apoi Dubai, dar și un model Mini Cooper în ediție limitată. Iar colaborarea cu lanțul H&M a fost o mișcare de PR extrem de inteligentă, pentru că a făcut-o cunoscută în lumea tinerilor.

Ei bine, Donatella este o persoană pentru care luxul este firesc, iar acest lucru se încadrează în locul care a devenit paradisul ei, locul în care se regăseşte perfect. Unele dintre culorile folosite pentru decoraţiunile interioare se pot vedea şi în cele mai recente colecţii vestimentare Versace.

Casa este dotată cu toate facilitățile la care visează orice femeie din lume! Interiorul este decorat cu materiale scumpe şi culori neutre, crem, cu tonuri albe, deşi pe vremuri spunea ca nu suporta culoarea crem…

versace-3 versace-4 versace-5 versace-6 versace-7

Facebook Comments

Post a comment