Maşinile off-road care au scris istorie.

Iată un top al celor mai tari maşini utilitare. Deşi aspectul acestor maşini este destul de simplist ele au reuşit să devină în decursul timpului, maşini clasice.

Toyota FJ40 Land Crusier

FJ40 este practic un simbol printre maşinile utilitare. Variantele acestei serii au fost în producţie din 1960 până în 1984. Se descurcă excelent pe terenul accidentat.

Lada Niva

Niva (cuvânt care înseamnă “câmp” în limba rusă) a fost descrisă de către designerii săi ca “un Renault 5 pus pe un şasiu de Land Rover”. Robustă, simplă şi ieftină, Lada reprezintă o atracţe pentru iubitorii de off-road.

Mercedes-Benz Unimog

Producţia acestui model a început în 1947 şi este încă în producţie. Unimog este practic un tractor cu roţi de dimensiuni egale care face o treabă destul de bună indiferent în serviciile la care este folosit.

Citroen Mehari

4Mehari rimează cu safari, ca să spunem aşa. Imaginea acestui model sigur vă va duce cu gândul la documentarele despre animalele din Africa.

Subaru Brat

Aceste camionete au fost foarte populare în Statele Unite la sfârşitul anilor şaptezeci. Producţia acestui model a durat până în 1994. Pe lista de preferinţe a preşedintelui Ronald Reagan era şi această maşină.

Facebook Comments

Post a comment