MINI-ul care atinge 246km/oră.

Cel mai fâşneţ MINI din gamă revine cu o nouă abordare: motor mai mare, putere mai multă şi polivalenţă. Îl face asta să fie MINI-ul ideal?

Nici măcar nu trebuie să ştii câţi cai anume are John Cooper Works ca să-ţi dai seama că este cel mai negru în cerul gurii din toată familia actuală. E suficient să-i numeri gurile de admisie din partea frontală – şapte la număr – ca să-ţi faci o idee despre rolul în lume al acestui mic alergător. Mini John Cooper Works a renunţat la proiectoarele din josul spoilerului faţă pentru încă două admisii, ca motorul de 2,0 litri să livreze ce are el mai bun în orice moment dat.

Versiunea John Cooper Works îşi însuşeşte aceeaşi motorizare pe care o găseşti şi pe Cooper S, doar că aici primeşte pistoane noi, sisteme auxiliare de răcire şi mai mult cuplu. Cifrele indică 231 de cai-putere (între 5.200 şi 6.6000 rpm) şi 320 Nm (de la 1.250 la 4.800 rpm). În completare, şi sistemul de evacuare a primit câteva modificări, pentru a scăpa mai uşor de gaze şi pentru a-ţi încânta simţul auditiv.

Facebook Comments

Post a comment