Cel mai hot eveniment al toamnei ”Miss Oktoberfest” a avut loc joi 24 septembrie, în incinta berăria Draft. Cele șase domnișoare au trecut toate probele cu brio, pentru a obține marele  titlu. În cadrul evenimentului s-a luptat pentru 3 titluri senzaționale: Miss OktoberFest, Miss Efes și Miss Draft.

Fermecătoarea Felicia Munteanu, a obținut titlu ”Miss Draft” și a trecut cu mult zâmbet și energie fiecare probă din concurs. ”În acest an, am participat la numeroase concursuri de Miss, însă cel mai memorabil și deosebit de celelalte a fost ”Miss Oktoberfest”, pentru că am trăit momente inedite.” – ne-a relatat Felicia Munteanu. Fiecare concurentă trebuia să depună o doză maximă de creativitate pentru fiecare etapă –  ”au fost probe foarte ingenioase m-am descurcat la toate, cel mai mult mi-a plăcut proba licitației, unde halba mea sa vândut la un preț de 1000 lei.”

A fost un eveniment dinamic și vesel, – ”am cunoscut mulți oameni noi , acesta probabil e cel mai mare avantaj la astfel de concursuri  am luat titlul Miss Draft  și chiar mă  bucur pentru faptul că o să  fiu pe coperta calendarului 2016 și multe alte premii, desigur că am așteptat un astfel de titlu pentru că depun suflet în ceea ce fac,  mulțumesc încă odată echipei de organizarea a acestui concurs!”

Miss OktoberFest este o tradiție ce vine din Germanie și implementată în R. Moldova de rețeaua de berării DRAFT. Evenimentul s-a desfășurat și datorită sprijinului partenerilor: Partenerul General – EFES Moldova, partenerii Clinica Stomatologică Dr. Grossu, Vion Cosmetics – Чёрный Жемчуг, Medpark Beauty Center, Intimo și desigur Programa de slăbire a T. Kazantzeva. Stiliștii vestimentari ai evenimentului: Atelierul Cosânzeana și salonul Doctor Lica.

Ne revedem la Miss OktoberFest 2016!

Text: Veronica Tocarciu