”Miss Oktoberfest” 2015 a fost desemnată!

Joi 24 septembrie, în incinta berării Draft, a avut loc o sărbătoare spumoasă cu multă bere, cârnăciori și un defileu al celor mai frumoase fete ale capitalei. ”Miss Oktoberfest” 2015 – cea mai mare sărbătoare a berii, o sărbătoare cu rădăcini germane, și meniuri bavareze.

Șase domnișoare au concurat pentru marele titlu de ”Miss Oktoberfest” 2015. Participantele au avut parte de cele mai distractive probe și premii pe măsură, oferite de partenerii evenimentului. Oaspeții s-au delectat cu multe momente frumoase și haioase, prezentatorul Anatol Cotrobai (Comedy) a pregătit câteva jocuri ingenioase și pentru public, cei care s-au isprăvit cu întrebările capcană, au primit premii frumoase dar și multă bere. Titlul de ”Miss Oktoberfest” 2015 a fost câștigat de charismatica Cătălina Lupei, Miss Efes a devenit ingenioasa Felicia Iacob, iar Miss Draft – seducătoarea Felicia Munteanu. Toate participantele s-au prezentat într-un mod creativ la toate probele, iar organizatorii evenimentului au avut grijă de fiecare detaliu pentru ca seara să devină una de neuitat.

Am încheiat această săptămâna cu fast și voie bună, la Draft vei găsi mereu berea cea mai gustoasă însoțită de ambianța plăcută a localului.

Miss OktoberFest este o tradiție ce vine din Germanie și implementată în R. Moldova de rețeaua de berării DRAFT. Evenimentul s-a desfășurat și datorită sprijinului partenerilor: Partenerul General – EFES Moldova, partenerii Clinica Stomatologică Dr. Grossu, Vion Cosmetics – Чёрный Жемчуг, Medpark Beauty Center, Intimo și desigur Programa de slăbire a T. Kazantzeva. Stiliștii vestimentari ai evenimentului: Atelierul Cosânzeana și salonul Doctor Lica.