” Modelează-ți acum silueta cu lenjeria de corecție!”

Dacă vrei să ai o siluetă de invidiat, iar imperfecţiunile sunt un impediment, în acest context, poți purta lenjerie de corecție, exact  modelul care ți se potrivește cel mai bine. Există o gamă de produse, care te ajută să obţii o siluetă de invidiat pentru că elimină formele inestetice.

Aceste produse, de obicei, sunt antibacteriene, absorbante, flexibile şi confortabile, cu ele obţii uşor forma dorită şi îţi oferă o bună dispoziţie. Unele articole pot fi recomandate şi pentru femei, post – naştere, pentru a reveni la forma iniţială a corpului. În funcţie de problema existentă, poţi alege produsul ideal pentru corecţie: pantaloni scurţi sau lungi, bustieră, fustă sau corset, cu siguranţă vei reuşi să-ţi modelezi corpul aşa cum doreşti. Pentru a oferi siguranţă, articolele de lenjerie mai sunt prevăzute și cu benzi adezive din silicon, ca să nu alunece, nu irită şi sunt invizibile. Ca să te bucuri de produsele de corecţie mai mult timp, atunci spală-le la maxim 30 de grade la maşină automată sau manual, utilizând doar săpun, nu detergent.

Iată câteva idei potrivite pentru modelele lenjeriei de corecție a siluetei tale:

  • Burtieră și pantalon mediu sau scurt

Un produs ideal pentru majoritatea femeilor, deoarece cuprinde abdomenul şi fesele.

  • Burtieră cu slip

Acest model se poate purta atât cu rochie scurtă, cât şi cu pantalon.

  • Burtieră și pantaloni lungi

Pantalonii lungi pot fi purtaţi sub orice articol vestimentar: pantaloni, fustă, rochii.

  • Body de slăbit

Are bretele reglabile şi îţi oferă fermitate, atât în zona bustului cât şi în cea a abdomenului.

  • Colant lung tip corset

Burtiera porneşte de sub sân, iar lungimea pantalonului este până la glezne.

Lenjeria de corecție – o modalitate rapidă și eficientă de a face silueta grațioasă și atractivă. Efectul ”de slăbire” se realizează datorită presiunii de comprimare, ceea ce ușor permite modelarea siluetei.

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală

 

 

Facebook Comments

Post a comment