Movie weekend: 5 comedii romantice pentru a alunga vremea rea

Dragostea și comedia merg de multe ori pe același drum – sau cel puțin așa reiese din aceste comedii romantice care te vor determina să privești și partea amuzantă a unei relații. Iată o listă cu cele mai interesante filme comedii romantice, care îmbină într-un mod surprinzător romantismul cu umorul.

Crazy, Stupid, Love.

Un strop de comedie, un pic de dragoste și mai multă nebunie! Un film pe care îl vei adora despre un barbat de 40 de ani care află că soția îl înșală și vrea să divorteze și cere ajutorul unui tânăr playboy care să îl învețe ce mai este nou în lumea întâlnirilor și cum să își găsească o nouă iubită.

Killers “Un cuplu mortal”

Spencer Aimes este un agent secret și asasin, plătit de guvern și care trăiește viața la maxim. Într-o misiune o cunoaște pe Jen Kornfeldt, o tipă care iubește și care tocmai a avut parte de o despărțire dureroasă. Cei doi se îndrăgostesc, dar liniștea lor începe să fie tulburată de doi vecini care erau și ei agenți, doar că erau plătiți să îi omoare pe cei doi îndrăgostiți.

The other women

Carly s-a cuplat în urmă cu opt săptămâni cu Mark. Când acesta o anunță că nu mai poate lua masa cu ea, că trebuie sa plece urgent din oraș, Carly decide să îi facă o surpriză. Merge la el acasa și va fi șocată când o descoperă pe Kate, soția lui Mark. În ciuda rivalității, cel două femei ajung să se împrietenească. Când Kate și Carly descoperă că Mark mai are o amantă pe nume Amber, decid să ia legatura cu aceasta din urmă. Împreună, cele trei femei pun la cale un plan de răzbunare împotriva bărbatului infidel.

When in Rome

Legenda spune că, dacă îți pui o dorință atunci când arunci o monedă în celebra fântână arteziană Fontana di Trevi din Roma, aceasta se îndeplinește. Este și premiza acestei comedii romantice în care Beth (Kristen Bell) reușește să își găsească dragostea adevarată tocmai atunci când renunțase să mai creadă în existența unei relații perfecte.

 

The Proposal

Sandra Bullock și Ryan Reynolds fac echipa în această comedie romantică. Când află că urmează să fie repatriată în Canada, Margaret, un important editor de carte, își obligă asistentul, Andrew, să se căsătorească cu ea. Însă Andrew pune câteva condiții, cea mai importantă fiind o călătorie până în Alaska pentru ca Margaret să îi întâlnească familia.

Facebook Comments

Post a comment