Ochelari de soare: Tendințe pentru vara 2016

Ochelarii de soare unul din cele mai importante accesorii în sezonul estival. Cu ajutorul lor ne putem nu doar proteja ochii de razele fierbinți ale soarelui, ci și completa ținuta noastră. Designerii moderni au avut grija ca ochelarii  de anul acesta să fie extrem de stilați și extravaganți, iar fiecare femeie poate să își aleagă modelul  potrivit, indiferent de forma feței sau de stilul de îmbrăcăminte abordat.

Printre tendințele din vara 2016 pentru ochelarii de soare se numără:

Ochelari de soare stil John Lennon

Ochelarii de soare rotunzi în stil John Lennon din nou sunt extrem de populari. Desigur, analogii strămoși, care au fost realizați exclusiv din nichel, sunt acum extrem de rari. La momentul actual, vorbind despre acest tip de ochelari, se are în vedere doar forma lentilelor propriu-zise, și nu de materialul ramei. Designerii moderni au prezentat foarte multe modele de ochelari de soare rotunzi. Printre așa diversitate se întâlnesc exemplare cu rama colorată, clasică, cu sticle colorate, precum și modele care sunt complet lipsite de ramă.

Ochelari de soare stil Aviator

Ochelarii de soare Aviator vor fi la moda și vara aceasta, atat modelele clasice, cât și cele futuriste și funky. Ochelarii de soare Aviator sunt înca un model de ochelari, care în ciuda vârstei, sunt la mare căutare și în timpurile noastre. Apropo, designerii au lucrat intens asupra vizualizării acestor tipuri de ochelari. În rezultatul muncii asidue, modelele moderne sunt mult mai adaptate pentru a fi purtate zilnic.

 

Ochelari de soare cu rame colorate

Rama colorată este o altă tendință incontestabilă a noului sezon cald. În perioada precedentă, aceasta la fel a ocupat un loc de frunte. În plus, rama poate fi executată atât într-o culoare, cât și în mai multe culori simultan.

46-Ochelari-de-soare-la-moda-primavara-vara-2016

Ochelarii de soare cu lentile colorate
Paletele de diferite culori au fost utilizate nu doar la decorarea ramelor, ci și a lentilelor. În final, fashionistelor le sunt puse la dispoziție ochelari cu lentile verzi, albastre, bleu, roșii, roșcate și galbene. Designerii au optat pentru înlocuirea culorilor tradiționale ale lentilelor cu unele viu colorate.

Ochelarii de soare Cat Eye

Rama Cat Eye a fost în tendințe și anul trecut. În 2016, designerii mizează pe ochelari de soare Cat Eye extravaganți, în culori vii, cu detalii florale și abstracte.

Sursă foto: ladyzone.bg, xmodax.com

Facebook Comments

Post a comment