„Pachete cu servicii cosmetologice la prețuri promoționale în ajunul sărbătorilor de iarnă de la Ultimate Beauty!”

Iarna este timpul marilor încercări! O spun… cosmetologii. Aceștia ne atenționează să avem mare grijă de pielea feței și a mâinilor care în următoarele luni vor avea de suferit din cauza frigului, vântului și a aerului uscat din încăperi. Îngrijirea zilnică a pielii necesită și ea rectificări. Iarna e timpul să utilizăm cremele nutritive.

Există și diverse proceduri care ne vin în ajutor la frigurile de iarnă, care au cele mai importante beneficii precum: stimulează pătrunderea în piele a produsului aplicat; normalizează circulaţia sanguină şi limfatică; stimulează fibrele de colagen şi elastină din ţesut; menţine şi reface tonusul muscular; stimulează terminaţiile nervoase de la nivelul pielii; are efect detoxifiant; oxigenează celulele pielii;   relaxează muşchii de la nivelul feţei.

De aceea medicul – cosmetolog, Daria Goroșenco, este de aceeași părere și ne vine în ajutor cu un set de proceduri foarte utile și practice pentru îngrijirea tenului în timpul iernii:

Doar acum, toate doamnele și domnișoarele pot beneficia de mega oferta de la final de an cu super preț promoțional de la 5700 de lei la 3999 de lei !!!

Promoția și desfășurarea procedurilor cosmetologice va avea loc în fiecare zi a săptămânii diferit, conform regimului stabilit:

  • Prima zi – scrub cofeină, masaj, bambus, împachetare;
  • A doua zi – masaj sculptural cu gel de zahăr, împachetare, parafină mâni;
  • A treia zi – masaj bambus, împachetare, parafină mîni, lifting, mască parafină;
  • A patra zi – scrub mindalic, masaj vacuum, împachetare;
  • A cincea zi – masaj sculptural cu gel de zahăr, împachetare, lifting facial cu punguțe de zahăr.

În regim de casă, deja rămâne să vă răsfățați mereu cu o combinație ideală de cremă de zi nutritivă și una de noapte hidratantă. În plus, crema de zi trebuie aplicată cu cel puțin o jumătate de oră înainte de a ieși din casă. Altfel ea nu reușește să pătrundă în piele și rămâne la suprafață, poate îngheța și dăuna astfel tenului.

Cum nu ar fi și cum nu veți alege, fiți mereu frumoase și radiante, dragi femei! Alegeți ceea ce se potrivește atât tenului cât și corpului dumneavoastră în plin sezon de iarnă!

Text: Valeria Mocanu

PhotoCredit: arhivă personală

Facebook Comments

Post a comment