Pantone Color Institute a desemnat culorile pentru sezonul toamnă-iarna 2016-2017

 

Foarte puțin timp a mai rămas până la începutul toamnei, când haine de vară transparente, viu colorate, ușoare le schimbăm pentru o serie de lucruri calde și confortabile. Dar care sunt culorile principale din sezonul rece? În aceasta, ca întotdeauna, va ajută institutului Pantone Color Institute –care a desemnat culorile pentru acest sezon.

Astfel, aveți posibilitatea de a face cunoștință cu cele mai la modă culori ale sezonului toamna-iarna 2016-2017, iar noi, la rândul nostru, vă demonstrăm care sunt aceste culori .

AURORA RED

Nu e chiar un roșu clasic, mai cald și mai retinut, cu adăugarea de o culoare teracotă Aurora roșu este popular în toamna și este ideal pentru fete.

WARM TAUPE

Într-adevăr cald și moale, de o culoare nudă, practică, care seamănă foarte mult cu cafeaua cu lapte și creme brulee. Acesta a fost folosită de mulți designeri în colecțiile lor, deoarece aceasta culoare este potrivit pentru aproape orice tip.

DUSTY CEDAR

Aduce aminte de culoarea preferată a anului trecut marsala, cedru plin de praf are un ton luminos și cald, cu o tentă maronie. Se combină bine cu albastru deschis.

POTTER`S CLAY

Culoarea pe “tot timpul”, care amintește de lut ars, scoarță de copac și frunze de toamnă. Cel mai bineva arăta la hainele de sus și  în accesoriișe din piele sau piele de căprioară.  Merge bine cu alb, gri și verde.

BODACIOUS

Culoarea violet viu – un simbol al trezirii naturii. O astfel de culoare strălucitoare în toamnă, poate dilua întunericul zilelor întunecate . Atipic pentru toamna, funcționează bine în combinații cu culorile bogate. Acesta poate fi folosit cu tonuri de roz și roșu.

SPICY MUSTARD

Culoarea  frunzelor de toamnă și a muștarului picant, galbenul cald și calm – va fi cel mai la modă în 2016. În scopul de a menține caldura în această iarnă, utilizați culoare muștar în îmbrăcăminte exterioară în combinație cu nuanțe expresive, suculente.

SHARKSKIN

Nuanțele calde în această iarnă vor fi multe, dar nu putem trece fără culoarea gri rece laconică, care poate fi utilizată în orice combinație. Ea seamănă cu cerul de ploaie, asfaltul umed și este ideal pentru look-urile low-cheie și clasice.

RIVERSIDE

Albastru bogat cu o ceață ușoară va deveni cu siguranță un favorit al sezonului de toamna-iarna 2016. Această culoare merge foarte bine cu denim, piele de căprioară și catifea.

AIRY BLUE

Cea de a doua nuanță albastră în colecția Pantone – albastru luminos, aerisit și subtil. Culoarea pura a unui cer de vară, dar un pic mai aproape de gri  rece.

LUSH MEADOW

Verde întunecat – este culoarea de smarald rece și cel mai bine se potrivește cu haine și accesorii din piele – genți, mănuși, eșarfe. Potrivit pentru ambele performanțe cât solo, cât ca supliment la alte nuanțe.

Text: Olga Mînzat

Sursă foto: kazka.ua

 

Facebook Comments

Post a comment