„Rezervă acum destinațiile turistice de top. Cu ce oferte fierbinți vine Paradis TUR!”

Agenția de turism PARADIS TUR se bucură de rezultatele echipei profesioniste, care muncește cot la cot, din zi în noapte pentru deservirea clienților la cel mai înalt nivel. Suntem pe piață de 8 ani, colaborăm cu peste 100 de parteneri internaționali. Ne identificăm printre cele mai de încredere

Doar la Paradis Tur găsești oferte la un preț de până la -50% la pachet turistic. Dacă aștepți, însă să vină vara, există riscul să nu mai găsești locuri și să fii nevoit să accepți un alt hotel, mai puțin bun și la un preț mai mare sau să te gândești la alternative de cazare. Pentru a te documenta, folosește cataloagele agenției de turism PARADIS TUR și informațiile disponibile aici: https://www.facebook.com/ParadisTur.md/ sau pe www.paradis-tur.md. Dacă doriți să mergeți în luna februarie, informați-vă la agenția turistică Paradis Tur despre toate detaliile, sunați la nr. 069771677 sau 022-21-27-21.agenții de turism !!!!

Cu ce noutăți vine în acest an Paradis TUR?

Anul acesta vom veni pe piață cu destinațiile cele mai frumoase ale Spaniei – insula Tenerife și insula Mallorca. Suntem la etapa de formare a prețurilor și de testare a produsului. În luna februarie vom veni cu informații noi și concrete. Vom savura din minunățiile insulei Tenerife care se aseamănă cu o piramidă colosală înconjurată de plaje de o frumusețe deosebită. Priveliștea de pe El Teide, masivul muntos cel mai înalt din Spania, este la fel spectaculoasă. Imaginea este uimitoare; culorile variate ale rocilor vulcanice sunt văzute foarte clar de aici: ocru și ruginiu, negru și bej, de fapt aproape orice culoare pe care vi-o puteți imagina. Tenerife e la fel de diversă din punctul de vedere al climei și al reliefului ca alte țări mult mai mari, fiind numită de obicei un mini continent. Insula este una dintre puținele destinații europene, unde se poate face plaja tot anul. Cele mai apreciate stațiuni din Tenerife sunt: Playa de las Americas, Los Cristianos și Costa Adeje situate în sudul insulei, Puerto de la Cruz în nord și Las Caletillas în est. Tenerife este un paradis pentru turiști și o destinație de vacanță idilică.

Insula Mallorca nu este degeaba în topul listei cu numărul de curse charter pe perioada verii. Asta pentru că le are cam de toate: plaje superbe, ape de un albastru ireal, munți acoperiți de păduri înverzite, sate de pescari ascunse de lume, drumuri bune și bineînțeles multe fructe de mare. Dacă te cazezi în capitala insulei, trebuie să știi că Palma de Mallorca e un orășel cochet, foarte atractiv nu numai pentru nenumăratele plaje catalogate cu Blue Flag, dar și pentru străduțele din centrul vechi, ce te îmbie să rătăcești ore în șir la umbra uriașei catedrale gotice. Mai ales la orele prânzului, când este mult prea cald ca să mai stai la plajă, un gazpacho răcoritor la una din terasele de aici te va face să simți la propriu gustul vacanței. După ce îți tragi sufletul, poți să faci shopping, Palma fiind locul de naștere al unor cunoscute branduri spaniole. Așa că dacă îți plac încălțările, bijuteriile sau accesoriile mai deosebite, nu rata magazinele din Palma. Pentru mai multă informație utilă pentru aceste destinații găsiți aici: http://paradis-tur.md/offert/153-prekrasnyy-tenerife-vstrechay-nas-my-letim-za-priklyucheniyami

Sunt la mare căutare și destinațiile exotice, deși nu suntem în sezon estival?

Pentru țările exotice merită să faci rezervare anticipată, deoarece poți economisi esențial. Thailanda, Seyshelles, Dubai, Egypt, Cuba – desigur, este mai complicat de format acest pachet și este mai bine de făcut o rezervare anticipată ca să fii sigur de confirmarea hotelului în perioada cerută, de prețul biletului avia și desigur, de pachetul de documente (viza, pașaport valabil 6 luni de zile înainte de a reveni în țară).

Cât de important este să se facă rezervarea anticipată pentru destinațiile exotice, în afara sezonului și ce avantaje ne oferă agenția turistică Paradis Tur pentru o călătorie exotică în perioada rece a anului ?

Un avantaj esențial al unei oferte cumpărate din timp este paleta largă de hoteluri. În destinații turistice populare precum: Creta, Antalya, Costa Brava, cele mai bune hoteluri în raport calitate – preț sunt primele care își ocupă camerele 100% pentru sezonul cald. Când cumperi o ofertă early booking, ai timp să te documentezi corespunzător și să găsești oferte disponibile exact la hotelul pe care îl vrei. Pe lângă faptul că găsești locuri disponibile, prețul este unul competitiv.

Care sunt cele mai speciale și convenabile destinații din punct de vedere al cazării și financiar?

Cele mai avantajoase prețuri le putem oferi pentru destinația Egyptului. Nu există o altă țară care să ascundă atâtea minuni! Sharm El Sheikh este considerată în momentul de față, cea mai spectaculoasă stațiune a Egiptului la Marea Rosie, pentru apropierea de muntele Sinai, bogăția vieții marine și facilitățile pentru a practica sporturi de apă variate și în deplină siguranță, ofertele și sejururile în Sharm El Sheikh, fiind foarte căutate. Sunt de menționat tot ca o atracție locală, și izvoarele sale minerale (sulfurice) cu proprietăți curative.

Cea mai indicată perioadă este din septembrie până în mai, mai ales dacă vrei să vizitezi atracţiile antice ale Egiptului, precum Piramidele din Giza, templele de la Luxor sau Abu Simbel. Dacă vrei să prinzi ofertele speciale de cazare şi excursii în Egipt, și nu te deranjează temperaturile mai ridicate atunci poți vizita Egiptul în iunie și septembrie. Dacă ești cu adevărat curajos, du-te în Egipt în iulie sau august, dar obligatoriu fă rezervare la un hotel cu piscină și camere dotate cu aer condiționat.

Temperaturile de la Marea Roșie sunt de fapt similare cu cele din Aswan, dar un pic mai ridicate iarna şi mai joase în timpul verii. Temperaturile maxime medii din lunile de vară (mai-octombrie) se situează în jurul valorii de 30°C. Lunile de iarnă (noiembrie-februarie) au temperaturi medii de 25°C. Avem zbor direct din Chișinău, iar în 3 ore ești în Sharm. Doar trebuie să știi, căci dacă ai Pașaport Românesc nu ai nevoie de viză, iar dacă ai de tip biometric, în special femeile până la 35 de ani au nevoie de viză, care se face într-o săptămână și costă 80 de euro. Cele mai bune oferte sunt aici: http://paradis-tur.md/offert/150-egipet-luchshie-tseny-na-yanvarskie-vylety.

 

 

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală