Relaxează-ți corpul cu cele mai simple și eficiente metode de îngrijire, după o vacanță aventuroasă!

Vara deja a trecut, iar pielea ta are nevoie de o îngrijire specială. De aceea îți propunem câteva tratamente utile,  pe care să le aplici imediat după vacanță.

Îți dorești un păr strălucitor și puternic, iată ce trebuie să faci pentru aceasta!

Soarele, apa sărată de la mare, vântul puternic de la munte, părul prins în coadă, toate au afectat podoaba capilară. Aplică o mască hrănitoare: pasează două fructe de avocado, amestecă-le cu ulei de măsline și întinde masa pe păr. Înfășoară un prosop și stai așa 10 minute, apoi clătește părul cu apă călduță. Părul tău își va reveni după stresul suferit în vacanță.

Pielea moartă, cum scapi de ea?  SIMPLU!

Îndepărtează pielea moartă printr-un scrub delicat. Folosește tărâțe de grâu, semințe pisate de susan, miere sau struguri care curăță pielea delicat, fără a afecta zonele deja afectate. După vacanță, pielea are nevoie de un suflu nou.

Scapă de pete rapid!

Dacă te-ai pătat de la soare, ți se duce bronzul sau ai imperfecțiuni de mai multă vreme, scapă de ele cu zeamă de lămâie. Exfoliază bine corpul și apoi aplică zeama de lămâie peste zonele afectate, zilnic.

Simte finețea călcâielor!

În fiecare seară, rezervă-ți 15 minute pentru a-ți catifela călcâiele. Stai cu picioarele în apă caldă cu șampon,  apoi curăță-le cu un scrub precum mălai, zahăr și zat de cafea. Apoi aplică o cremă grasă. După ce le-ai purtat în vacanță doar în sandale, călcâiele tale îți vor mulțumi dacă le aplici acest tratament.

Simte grija, în fiecare tratament aplicat!