„Trenduri în make-up și hair style de care ar trebui să ții cont în 2018 de la Salonul Miadris!”

Special pentru toate iubitoarele de make-up și frumusețe, am hotărât să vorbesc cu un specialist în domeniu, make-up artist și hair style Mariana Miron. Pasiunea ei pentru machiaj s-a transformat cu timpul într-o meserie frumoasă, unde face totul cu suflet și mult talent. Împreună am stabilit că ar fi extrem de util pentru voi să vă împărtășească sfaturi și informații cu privire la machiaj și stilizarea, tunsoarea și aranjarea părului. Vă promit că veți avea doar de învățat!

Machiajul este clar o îmbunătățire pe care este necesar sa o facem aproape zilnic, este de evitat să ajungă la nivelul de ‘mască’. Pentru ca acesta sa fie realizat optim, trebuie să avem grijă la cantitatea și calitatea produselor aplicate și de fizionomie. Machiajul are rolul principal de a pune în valoare calitățile și a masca defectele unui chip.

Cu ce planuri noi și realizări vei întâmpina anul 2018?

MIADRIS în acest sezon vine cu o gamă largă de culori ce se va purta în noul an, dar și ceea ce ne reprezintă personalitatea.

Pentru acest sezon, cu ce look deosebit putem surprinde și a ieși în evidență?

În acest an este în vogă să optăm pentru vopsirea în culori ca: blond, auriu, roz, oranj, brunetul clasic, dar revin în forță și șuvițele. Ceea ce ține de coafuri de mirese, în acest an avem o alegere liberă și bogată în diverse stiluri precum: buclele lejere, buclele definite, cocurile, împletiturile.

Tot în acest an vom opta mai mult pentru un look simplu și cât mai natural.

Optăm mai mult pentru tunsori pe părul lung, sau alegem ceva cu o lungime mai mică?

Putem opta pentru tunsorile gen bob scurt, puțin peste urechi, dar și bobul ondulat se poartă în acest an. Bretonul la fel se poartă, râmâne și el în vogă, frezura pixie și tunsoarea gargon va fi pe placul multor persoane. Părul mediu sau lung se va purta lejer ondulat.

Cum asortăm machiajul deopotrivă cu acestea?

Tendințele în materie de make-up în acest an se potrivesc mai mult cu evenimentele festive, fiindcă se pune mai mult sclipici, gliter auriu și umbre în cele mai neobișnuite nuanțe. Însă, există mai multe idei simple care sunt utile în fiecare zi.

 

Pentru a fi în evidență cu un machiaj frumos, trebuie să fie unul potrivit și cât mai natural. Lăsăm doar ușor fon de ten, luciu de buze, rujuri, sprâncene ciufulite și genele false aplicate cu mare grijă. În rest fiecare acordă o deosebită atenție ca să fie frumoasă zi de zi, să arate bine pe potriva evenimentelor sale și să-și păstreze naturalețea și frumusețea pe tot parcursul anului.

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală