“Seturile vestimentare ce vor dicta moda în 2018!”

Seturile vestimentare 2018 reprezintă articole de haine și accesorii stilizate, care o să vă bucure pe dumneavoastră și pe cei apropiați. Aceste seturi trebuie să le dețină orice femeie în garderoba sa, pentru a ști din timp, cum își va asorta ținuta pentru o anumită ieșire. Totodată, această tendință a fost realizată pentru a permite oricărei femei să arate stilată și cu un efect surprinzător. Atunci, vă propunem să descoperim împreună avantajele și frumusețea acestei colecții de haine, 2018!

Pentru început, nu uităm nicidecum, de ceea ce e practic și comod. Nu în zadar, în rândul modei se mai păstrează stilul casual și cel sport. Stilul care va fi în vogă trebuie să conțină stofe plăcute și fine, ceva de genul tricotajului, de ce nu, pielea, împletiturile, velvetul sau catifeaua.

Chiar și pe timpul foarte rece de afară, în care fiecare dintre noi s-a obișnuit să poarte doar haine de culori închise, sumbre, cel mai des optând pentru negru, atunci, a venit timpul să se schimbe această deprindere, pentru a se opta în favoarea culorilor deschise, aprinse, care vor conferi mai mult accent. Culorile de top culori sunt: galben – aprins, ciocolatiu, bordo, albastru – rece, portocaliu și măliniu ceva mai închis. Pentru a vă simplifica sarcina, puteți combina liber una din aceste culori, la bază deja, cu un negru sau ceva de culoare gri. Cei care sunt mai experimentați în ale designului vestimentar, pot liber face diverse combinări între aceste culori.

  • Seturile – trend 2018 în combinație cu paltonul

 

În 2018, nu avem încotro, fără un palton care să ne accentueze stilul și look-ul personal. Îl putem purta zi de zi, la ocazie, pentru serile romantice sau întâlnirile de afaceri. Printre cele mai noi articole se întâlnesc paltoanele din cașmir, lână sau tricotaj. Lungimea paltonului variază de la scurt, până la foarte lung, în dependență cum îl poartă fiecare fashionistă. Pentru o primăvară timpurie se vor potrivi cizmele lungi, iar ceva mai târziu, diferite modele de botine, pe o platformă înaltă și curbată.

  • Seturile – trend 2018 în combinație cu rochiile

 

Cele mai potrivite rochii, 2018, vor fi cele stilate. Ceea ce ține de lungime, atunci, rochiile – midi vor fi cele mai potrivite, însă modelul îl poate specifica fiecare femeie în parte.

Ca și în anii precedenți, rochiile potrivite vor fi pentru siluete suple și se pot combina cu încălțămintea în stil sport și scurtele de mărimi masive. Dacă sunteți o fire mai fină sau romantică, optați pentru rochiile mai puțin stridente. Pe timp de iarnă vă puteți alege o rochie pe corp, din lână naturală, cele din stofă vor fi valabile pentru sezonul următor.

  • Seturile – trend 2018 în combinație cu fustele

 

Discutând despre tendințele 2018, în materie de îmbrăcăminte, vom întâlni colecțiile de fuste de diferite modele. Vorbim despre fustele drepte, adică fuste – creion, dar și croiaua asimetrică cu fustele – trapez. Fustele care vor fi cu talia înaltă, în jos, neapărat vor avea șoldurile libere. Mai sunt și fuste pliate, cărora li se spune fuste – soare și cele gen clopoțel, care se deosebesc printr-un volum spectaculos. În 2018 fusta – creion, care este una din cele mai deosebite, se va face remarcată prin culori pastelate, dar și viu colorate, de aceea se va potrivi mai multor tipuri de evenimente.

  • Seturile – trend 2018 în combinație cu pantalonii

 

Moda pantalonilor scurți, adesea face o retrospectivă în timp, și de aceea aceștia revin în rândurile articolelor vestimentare în 2018. Pantalonii scurți, desigur că, mai întâi de toate, se vor potrivi femeilor mai mult persoanelor mai slăbuțe, asortându-se și cu tocuri înalte. Tot în 2018, aceștia se pot purta atât îngustați jos, cât și ceva mai largi. Forma acestor tipuri de pantaloni îți va permite să te miști ușor, confortabil, ți se va potrivi perfect stilului clasic, a unui costum elegant și sobru.

  • Seturile – trend 2018 în combinație cu bluzițe

Aceste seturi cu bluze sunt atribute inevitabile în garderoba fiecărei femei. Chiar este greu de imaginat, că anterior, cămășile erau potrivite doar bărbaților, iar acum sunt inevitabile pentru orice femeie. Bluzițele au început să contureze și să prindă feminitate prin anii 50 încoace, când faimoasa Coco Chanel a făcut revoluție în lume modei. Acum bluzele sunt elementele de bază care dictează stilul oricărei femei. Ele pot fi asortate cu diferite fuste, pantaloni, blugi, stilizându-le după propriul gust.

  • Seturile – trend 2018 în combinație cu cardigan

 

Seturile – cardigan este o bluză cu o lungime mai impunătoare și care te va ajuta să te încălzești în zilele mai răcoroase. La fel, acestea mai poate fi utilizate pentru accentuarea stilului și pentru gama de culori. Acest element vestimentar are un avantaj, că se poate utiliza și pentru partea de sus, cât și cea de jos, conferindu-ți un stil atrăgător.

  • Seturile – trend 2018 în combinație cu ponchoPonco-1742-3-1050x1050Setul – poncho 2018 va fi apreciat de cei cărora le place individualitatea. Se recomandă să înlocuim scurtele și paltoanele cu poncho mexican. Referitor la nuanțe, iubitorii de stil casual vor opta pentru nuanțe aprinse, viu colorate, cei de stilul etno, culori mai calde, pastelate. Mânicile cu lungimi impunătoare vor fi potrivite, fiindcă vor proteja de vânt și frig, gluga la fel este practică, iar buzunarele vor servi pentru un décor desăvârșit și frumos. Un asemenea stil, poate fi pe gustul oricărei fashioniste!

Text: Mocanu Valeria

Facebook Comments

Post a comment