“Sfaturi în materie de make-up pentru noaptea de Revelion de la Anastasia Cobîleanu!”

Vin sărbătorile, iar de sărbători orice lucru prinde viață și culoare, se simte magia a tot ce poate fi mai minunat! Speciali sunt toți, oamenii devenind mai buni, iar copiii bucurându-se de tot în jurul lor și mai cu seamă, fiind în așteptarea darurilor. Iarna vine cu frumusețile ei, iar noi femeile, trebuie să o întâmpinăm cu ale noastre. Noi știm cel mai bine, cât de speciale suntem și cât de fermecătoare și seducătoare trebuie să arătăm de Crăciun și în noaptea dintre ani. De aceea, e timpul de pe acum să ne punem pe treabă și să recurgem la toate secretele și șiretlicurile feminine, ca să fim deosebite și strălucitoare. Vom încerca să descoasem tot ceea ce ține de frumusețe, și machiajul spectaculos cu care orice femeie va fi deosebită, frumoasă, iar individualitatea și finețea ei vor fi la loc de cinste în noaptea dintre ani, împreună cu Anastasia Cobîleanu.

Cu ce momente frumoase credeți că vă va surprinde acest sfârșit de an?

Cele mai frumoase și desăvârșite momente rămân a fi cele oferite de familie, acele mici surprize și gânduri bune pe care ți le poartă membrii familiei, pentru mine sunt unice și nu pot fi înlocuite cu absolut nimic. Deci, aștept ca acest sfârșit de an să mă surprindă cu această trăire frumoasă, de a fi alături de cei dragi.

Eu sunt de părere că, fiecare femeie are în ea acea frumusețe unică, sensibilă, ce vine din interior, frumusețe pe care fiecare din noi o etalează în cel mai inedit mod în fața copiilor, soților, părinților, prietenilor. Ochii lor și ceea ce exprimă ei, în momentul în care ne privesc, ne fac să fim lipsite de limite, să ne dorim să evoluăm și să ne iubim pentru ceea ce suntem, să ne considerăm frumoase.

Ce tipuri de machiaj pregătiți pentru clientele dumneavoastră, ca să arate senzațional de Revelion?

Niciodată nu am pregătit din timp anumite tipuri de machiaj pentru clientele mele, deoarece ele sunt cele care îmi aduc ideea look-ului odată cu ele. Starea lor de spirit, delicatețea lor și preferințele în momentul realizării machiajului, mă ajută să ajung la acel look încântător pentru fiecare clientă în parte. Promit că, întotdeauna voi avea grijă să le descopăr calitățile lăuntrice și prin creația mea, să le dezvălui adevărata lor frumusețe, deoarece mulțumirea lor mă face și pe mine să cresc și să-mi doresc să mă dezvolt cât mai mult în ceea ce fac. Pe această cale, țin să vă mulțumesc dragile mele cliente!

Care sunt produsele pentru care optați cel mai mult la realizarea unui make-up de calitate?

Nu pot să spun că am anumite preferințe ale unor anumite mărci sau produse, în schimb pot spune că întotdeauna voi opta pentru produse ce dau rezistență și calitate machiajului. Este foarte necesar să ne orientăm spre categoria de produse care se potrivește tenului fiecărei persoane în parte. Astfel, pentru posesoarele unui ten gras/cu exces de sebum, voi alege gama de produse (bază, fond de ten, corector, pudră), potrivite și anume cele care au efect de matifiere, iar celor cu ten sensibil, gama de produse cu efect de hidratare. În machiajul ochiului, pentru rezistența machiajului, la fel, este esențială baza pentru farduri. Folosind o bază bună, fardurile, indiferent de textura lor, vor avea intensitate, nu se vor strânge în pliu și nu se vor șterge. Eyeliner se folosește la preferință, în schimb un rimel calitativ, care să nu curgă și să nu se fărimițeze este indispensabil în realizarea unui machiaj calitativ, precum și produsele pentru conturarea sprâncenelor și a buzelor.

La ce trucuri pot apela femeile, pentru a face un machiaj simplu ca tehnică, dar desăvârșit ca aspect?

Atunci când sunt în insuficiență de timp, își pot realiza un machiaj impecabil al tenului ( cu produsele potrivite în funcție de tenul pe care îl dețin, să nu uităm), accent pe sprâncene și buze, simplu și fără a da greș, vor obține un machiaj ireproșabil.

Top 3 sfaturi utile în materie de machiaj corect și frumos pentru toate femeile by Anastasia Cobîleanu?

  1. 1. Hidratarea profundă a tenului, este foarte importantă pentru frumusețea și sănătatea tenului. Având un ten sănătos, ca rezultat veți avea și un machiaj impecabil. 2. Alegerea fondului de ten, de multe ori alegerea nepotrivită a fondului, face ca machiajul să arate nu prea natural. Pentru ten uscat, întotdeauna puteți opta pentru un fond de ten pe bază de uleiuri, cu efect de hidratare, iar pentru tenul gras puteți opta pentru fondurile de ten care au la bază ingrediente matifiante. Nuanța, la fel, dacă alegeți greșit, riscați să aveți o nuanță prea deschisă sau închisă, de aceea întotdeauna, alegeți după linia decolteului ( cea mai ușoară metodă de alegere, atunci când nu cunoașteți cum să vă orientați după pigmentul pielei). Niciodată nu lăsați neprelucrată zona decolteului, acest mic aspect arată efectul de mască și machiaj nefinisat. 3. Evitați accentuarea grafică a sprâncenelor, acest lucru arată un aspect care nu pare natural pentru ele.

Desigur, întotdeauna fiți binedispuse, păstrați-vă farmecul și starea de spirit integră, doar acestea vă vor aduce împlinire de sine. Cu respect, Anastasia Cobîleanu!

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală