„Sfaturi pentru pregătirea tenului în perioada rece a anului, de la V.OK esthetic & Spa!”

Ne minunăm întotdeauna de ceea ce ne oferă un anotimp sau altul, de avantajele sau dezavantajele lui și desigur, ne bucurăm de tot ce aduce cu sine. Această iarnă, la fel ca și alte ierni care le-am petrecut deja, a venit cu parfumul crenguțelor de brad, cu fulgii pufoși care roiesc în aer, parcă ar fi la primul lor vals, și cu siguranță ne aduce cu ea și multe daruri sub brăduț. Fie de la ființa iubită, de la familie sau de la cei apropiați și dragi, cadourile, întotdeauna reprezintă un prilej de bunăstare și de a te întâlni încă o dată cu toți. Anul acesta ne dorim ca toți să abunde în sănătate, dar și frumusețe, fiindcă doar așa se vor simți împliniți, iubiți și fericiți. De aceea vă propunem să avem grijă de dumneavoastră, dar mai ales să vă răsfățăm cu tot ce avem mai bun și să vă delectăm cu toate procedurile corporale și faciale, pentru ca de sărbători să radiați de fericire, datorită faptului că ați ales V.OK esthetic & Spa.

Iarna, sărbători, cât de multă însemnătate au toate momente pentru tine?

Sărbătorile de iarnă, îmi trezesc amintirile din copilărie. Feeria acestor momente mă face să ma gândesc la tot ce a fost și la ceea ce am ajuns să trăiesc, încep chiar să-mi fac planuri noi. Ador să petrec aceste momente cu familia mea și cu familia V.Ok. Tot în această perioadă, centrul meu devine o fabrică de vis pentru orice femeie, aici se petrec miracole, care sper că schimba nu numai aspectul fizic dar și starea sufletească a clienților.

Ești adepta frumuseții și a feminității, de unde vine această armonizare?

Întotdeauna aveam dorința de a ajuta oamenii, pentru aceasta am făcut studiile în medicină dar, am observat că starea de bine la majoritatea persoanelor, vine atunci când există o armonie și la aspectul fizic. Aceste două componente sănătatea și fizicul sunt foarte strâns legate. Multe femei și mulți bărbați caută metode care le pot ajuta să se trateze micile imperfecțiuni ca să atingă rezultatul dorit. Tendința mea este armonizarea eului oamenilor care nu cunosc de la ce să înceapă. Căci, fiecare trebuie să se simtă ideal și V.ok mă ajută să ajung la aceasta.

Cât de mult contează revigorarea și starea de bine a tenului în perioada rece a anului?

În Centrele noastre de Estetică și Spa, întâlnim clienți care realizează o gamă largă de proceduri calitative și eficiente ca: mezofire, acid hialuronic, toxina botulinică, peeling-ul profund, mezoteapia, curățarea facială, masajul corporal, proceduri Spa cu saună și jacuzzi. Nu în cele din urmă microblading și manichiură / pedichiură, etc. Aceste proceduri sunt îndrăgite de clienții noștri fideli, datorită rezultatelor obținute în urma fiecărei proceduri efectuate.

Atunci, ce sfaturi ne poți oferi, ca să-l pregătim pentru ger sau alte condiții meteo care-l poate stresa?

Pentru a pregăti tenul de ger sau condițiile meteo nefavorabile este necesar să efectuăm câteva proceduri de hidratare și nutriție pentru a îmbogăți tenul cu substanțe nutritive. De asemenea este foarte important folosirea produselor profesionale la domiciliu, alese corect în dependență de tenul fiecăruia. Astfel tenul va arăta sănătos, iar clienții nu vor întâmpina disconfort pe timpul rece a anului.

 

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală

Facebook Comments

Post a comment