Spania își deschide larg ușile, pentru a fi explorată, vino la ” NOAPTEA ÎN STIL SPANIOL” și cunoaște tainele culturii spaniole.

Magia dansului spaniol și splendoarea ritmurilor latino te vor cuceri la ” NOAPTEA ÎN STIL SPANIOL”. Hardys.md și event-agenţia Belle Amour, te invită la cea mai fierbinte petrecere a toamnei.

O dată la două săptămâni vom putea cunoaște  secretele culturii  unei țări diferite, organizatorii acestui eveniment vor pune la dispoziția oaspeților cele mai picante detalii ce definesc tradițiile și obiceiurile acestei țări .

”Din start ne-am propus să organizăm Sangria Party, dar am reflectat puțin și am hotărât să nu ne oprim doar la fructe și vin. Spania este o țară cu tradiții bogate și picante – dansul flamenco, acordurile chitarei spaniole, toreadorii și multe alte obiceiuri impresionante. Această țară merită să o cunoști, iar dacă nu ai posibilitatea de a pleca în Spania, păi noi îți oferim această atmosferă chiar la petrecerea noastră ” NOAPTEA ÎN STIL SPANIOL”. Aceasta este prima petrecere din edițiile serale pe care le vom organiza. Cea de a doua petrecere va fi dedicată culturii franceze.” Ne-a relatat Cristina Bondarenco, organizatoarea evenimentului.

Aceste petreceri sunt dedicate tuturor iubitorilor de muzică vie, interpretare la chitară, cei care doresc să învețe cum să pregătească sangria și desigur pentru toți cei care adoră petrecerile și buna dispoziție.

Pe 24 septembrie vei putea simți vibrația sufletului spaniol, vino și savurează gustul sangriei,  dansul tradițional spaniol la chitară, precum și melodii încântătoare interpretate în limba spaniolă.

Cel mai pasional dans – Flamenco, mai mult decât un dans, o artă. Veți putea admira toate acestea dacă veți veni pe 24 septembrie la Karaoke Concert Hall Atrium orele 20:30. Din partea dvs. se cere buna dispoziție și temperamentul latino, pentru eveniment se solicită dressCode: black&red. Domnișoarele prezente la petrecere vor primi surprize de la Mary Kay. Grăbiți-vă să prindeți ritmul spaniol!

Înregistrare la eveniment: https://hardysmd.typeform.com/to/RrDKsH

Evenimentul pe Facebook>>

Text: Veronica Tocarciuc