Video: Știu sau nu doamnele moderne să aleagă corect lenjeria intimă? Rigori și sfaturi de care trebuie să țină cont fiecare din ele!

Indiferent dacă eşti sau nu conştientă de puterea lenjeriei şi de magnetismul pe care ea îl poate declanşa sau dacă o foloseşti pentru a fi mai atrăgătoare, pentru a-ţi evidenţia frumuseţea naturală sau pentru a seduce, alegerea lenjeriei tale va spune multe despre tine. O ținem ascunsă sub haine, așa că importanța ei cade pentru multe dintre noi pe un plan secundar. Totuși, lenjeria intimă este un element important al garderobei fiecărei femei.

Colecția de lenjerie intimă de lux pentru dame b’Queen se caracterizează prin abundența stofelor și accesoriilor prețioase și incitante, design-uri pline de imaginație și fantezie în culori puternice, misterioase sau pastelate, menite să transforme orice femeie într-o seducătoare absolut irezistibilă. Combinațiile de mătase, dantelă, satin, precum și de alte componente necesare la fel de senzuale oferă o aură de rafinament și eleganță absolută. Stofele din mătase au un aspect strălucitor datorat structurii triunghiulare a firului de mătase, care permite luminii să se reflecte în unghiuri diferite, producând culori deosebite. Compoziția stofelor este atât de fină, încât permite acestora reflectarea luciului spectaculos, izolarea căldurii cât și a frigului, diminuarea șifonării, nemaivorbind despre dantelă care te transpune în lumea feericului prin uzorul și finețea sa, indiferent din ce este compusă – mătase, bumbac sau din materiale sintetice.

Pentru frumusețea feminină și accesoriul care o înfrumusețează cel mai mult, desigur, lenjeria intimă, a fost organizat la sfârșitul acestui an un workshop de către brandul de lenjerie intimă b’Queen în parteneriat cu revista VALAND și Institutul Frumuseții Belle Femme. O seară specială, unde doamnele noastre au avut ocazia să se delecteze cu ceva inedit. În cadrul acestei activități s-au abordat subiecte referitor la cât de bine știu femeile să aleagă corect lenjeria intimă și pe cât le reușește să o facă corect. Evenimentul a avut un impact caritabil, deoarece toate sursele financiare acumulate au fost donate într-un scop caritabil. Fiecare doamnă a avut ocazia să învețe după ce criterii își va alege lenjeria intimă, ca aceasta să fie deopotrivă cu tot ceea ce o reprezintă. Fondatoarea acestui brand  Ala Lerner, a ținut să le remarce tuturor femeilor cât este de important să-ți asortezi corect și potrivit lenjeria de corp și care sunt atuurile celor mai bune combinații. Dacă și dumneavoastră sunteți intrigați de această ideea și încă nu știți totul despre asortarea, potrivirea și combinarea perfectă a lenjeriei intime, atunci vă lăsăm să savurați din video-ul ce urmează.

 

Text: Mocanu Valeria

 

Facebook Comments

Post a comment