Temperaturile scăzute își lasă amprenta asupra pielii tale? Mostelle vine cu cele mai eficiente remedii.

A venit sezonul rece și pielea noastră în perioada aceasta are nevoie de o îngrijire specială, pentru a îi menține eleasticitatea și luminozitatea. Probabil nu există femeie căreia să nu îi placă să fie frumoasă și să aibă o piele netedă și sănătoasă. Acest lucru nu este posibil dacă îngrijirea tenului este făcută superficial. Frumusețea ta înflorește, atunci când pielea ta este răsfățată cu proceduri corespunzătoare și când modul tău de viață este unul sănătos.

Echipa centrului de estetică Mostelle vine cu sfaturi de îngrijire a pielii pe perioada rece a anului. Care sunt procedurile care ne vor ajuta să arătăm impecabil și când trebuie să apelăm la acestea?!

Mezoterapia cu ajutorul dermopenului.

Înaintarea în vârstă, factorii externi la care ne expunem zi de zi, precum și regimul de viață pe care-l ducem acționează asupra întregului nostru corp. Pe perioada toamnă-primăvară e inevitabil să avem grijă de corpul nostru, ca urmare vă recomand una din inovațiile cosmetologiei: Mezoterapia cu ajutorul dermopenului – un impact perfect asupra tenului, corpului și scalpului. Dermopenul este un dispozitiv în formă de stilou, prevăzut cu ace detașabile, sterile, de unică folosință. Acele penetrează pielea cu viteza și adâncimea reintabilă 0,5 – 2,5 mm, în funcție de zona tratată și afecțiuni.

Funcționarea dispozitivului se bazează pe capacitatea de regenerare a pielii, producere de colagen și elastină, în urma leziunilor provocate de ace. Efect de întinerire la nivelul pielii, tonifiază, predă un lifting, reduce cicatricile și depigmentează. La nivelul scalpului reducem căderea părului, tratează alopecia, la corp vorbim despre tratarea celulitei și vergeturilor. Dermopenul este procedura fără riscuri și complicații, fără cicatrici, având o perioadă scurtă de reabilitare, durere minimă și eficiență maximă. Aveți grijă de voi și tenul dvs.. – susține Mariana Pîrnău, estetist Mostelle.

Împachetări cu alge:

După o vară plină de soare, pielea noastră are nevoie de hidratare și răsfăț, de aceea recomand cu încredere împachetările cu alge marine combinate cu tunelul cu infraroșu. Pe lângă relaxare și stare de bine, împachetările cu alge marine au un potențial bogat de aligoelemente, săruri minerale și proteine care luptă împotriva celulitei și a țesutului adipos. Datorită tunelului cu infraroșu are loc un dublu efect. Aceste raze încălzesc direct corpul și vor fi mult mai bine absorbite prin porii deschiși, astfel componentele algelor pătrund mai adânc în piele având un rezultat uimitor. De asemenea, în urma procedurii de tunel se activează procesul de lipoliză arzându-se aproximativ 750 calorii în doar 30 minute de tratament. Efectele acestei proceduri sunt remarcabile: se îmbunătățește circulația sangvină, pielea se hidratează, se tonifiază și are un aspect mult mai plăcut, iar corpul slăbește atât în centimetri cât și în kg. Pentru rezultate optime este necesar ca ședințele de împachetări cu alge să fie efectuate de 2-3 ori pe săptămână până la obținerea rezultatului dorit, iar apoi o procedură săptămânal pentru întreținere. – remarcă Maria Bizuschi, specialist în sugaring și terapii corporale Mostelle.

 

Masajul de Relaxare:

Perioada rece a anului acționează ca o trecere spre hibernare a corpului omenesc. Devenim mai lenți cu o sumedenie de haine pe noi și fruntea încrunată. Simțim necesitatea de căldură și relaxare.

Un masaj general cu uleiuri eterice sau cremă parfumată este răsfățul perfect pentru eliminarea rapidă aoboselii, relaxarea musculară și generarea unei stări euforice. Masajul nu este unul brutal sau dureros, așa că vă puteți lăsă corpul ”să plutească”. Masajul de relaxare și întreținere este indicat a se face cel puțin odată pe săptămână, preferabil 2, cu scop de întreținere aorganismuluiîntr-o funcționalitate ideală. Este recomandat tuturor persoanelor sănătoase indiferent de vârstă, care doresc să-și mențină starea de sănătate și să prevină îmbolnăvirea. Este bine cunoscut faptul că e mai avantajos să menții sănătatea, decât să te tratezi. O minte sănătoasă, într-un corp sănătos. – ne relatează Ana Buhnaci, cosmetician li specialist în terapii corporale Mostelle.

Centru de Estetică MOSTELLE

Chișinău, bvd. Decebal 139

Tel. +373 601 00 999