Toamna ne pregătește o gamă largă de culori și tunsori, alege-o pe cea care ți se potrivește!

Podoaba capilară mereu a impresionat prin frumusețea sa, în această toamnă trebuie să alegem o frizură în tendințe. Află ce se poartă în materie de tunsori și culoare pentru 2015-2016.

Tunsoarea filată

Toamna aceasta, încearcă o tunsoare filată, cu un aspect nefinisat și rebel. Vârfurile părului sunt ciufulite și asimetria trebuie să fie evidentă. Arată foarte bine cu un efect de vopsea tip ombre. Evită această tunsoare dacă ai parul rar.

Tunsoare bob

Și în această toamnă se poartă tunsoarea bob. Este o tunsoare elegantă, ușor de întreținut, care stă bine aproape oricărei femei. Alege un bob lung, căci este foarte în tendințe.

Tunsoarea castron

Chiar dacă ți se pare copilaroasă, această tunsoare începe să fie adoptată de tot mai multe femei. Dă volum părului, iar bretonul drept este în vogă în toamna 2015.

Tunsoarea cu breton

Bretonul drept sau filat într-o parte se poartă și în această toamnă. Dacă ai răbdare să aranjezi în fiecare zi părul, o tunsoare cu breton este perfectă pentru tine în această toamnă.

În ceea ce privește culoarea, se poartă tot ce îți trece prin minte. Sunt permise toate nuanțele clasice: brunet, șaten, roșcat, blond, dar și ombre sau culorile curcubeului. De asemenea, încearca toamna aceasta nuanțe de mov.