Top 10 cele mai populare localuri din Chișinău

Vara este sezonul perfect pentru a ieși cu prietenii în oraș, fie că doriți să savurați o cafea aromată sau să vă distrați până în zori cu prietenii, dilema ce apare cel mai des, este unde să mergeți. Iar pentru a vă economisi din timp venim noi în ajutor, astfel vă propunem un top de 10 localuri din Chișinău ce sigur vor fi pe placut tuturor.

1. Eli-Pili

Adresa: str. București 68
Telefon: 022 221 362

Eli-Pili un localul, ce te aduce în atmosfera anilor ‘50. Pe lângă meniul cu bucate delicioase și varietatea bogată de băuturi, „Eli-Pili” prezintă o atracție cunoscută și în rândul turiștilor, datorită designului interesant și micilor detalii care sporesc interesul vizitatorilor.

 

2. Mojito

Adresă: Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 152
Telefon: 0601 91 111

Mojito este un local ce este foarte popular în rândul tinerilor, ceea ce îl face mai mereu aglomerat. Spațios și elegant, Mojito propune selecții de sushi, precum și diverse specialități din bucătăria europeană.

3. Tiffany’s Cafe

Adresă: Str. 31 August 1989 117/1
Telefon: 0686 77 677

Amplasat în centrul Capitalei, Tiffany’s Cafe propune o serie de specialități din bucătăria internațională. Toate astea combinate cu o atmosferă selectă și un playlist pe măsură.

4. Fanconi

Adresă: bd. Renașterii Naționale 5
Telefon: 0793 33 000

Este un local preferat de tinerii și e potrivit pentru ieșirile cu gașca de prieteni. Astfel  cele mai pretențioase gusturi se vor reflecta în meniul “Fanconi”, cu mâncăruri gustoase și delicioase din bucătăria japoneză și europeană.

5. The Penthouse Cafe

Adresă: str. Stefan cel Mare 103/2

Telefon: 0787 70 077

Penthouse, este cunoscut pentru bucătăria sa. Accentul este făcut pe tradiții și menținerea calității felurilor de mâncare, care la un momentul dat fac acest loc celebru.

 

6. ROOMS Cafe

Adresă: Kiev 16/1

Telefon: 0689 44 944

Elegantă și confortabilă cafeneaua în câteva etaje îți oferă posibilitatea să alegi cel mai potrivit loc pentru a savutra din cele mai interesante oferte din meniul ROOMS Cafe. În timpul verii,  terasa de la ultimul etaj, oferă  o priveliște excepțională spre oraș. Aici puteți avea un prânz gustos sau clipe plăcute cu prietenii.

7. Jeraffe

Adresă: str. Ismail 84

Telefon: 079 405 177

Mai bine de 10 ani Restaurantul Jeraffe își uimește oaspeții săi cu atitudine neordinară la prepararea și servirea bucatelor și deasemenea cu ospitalitate. Acesta este  restaurantul  unde puteți savura cele mai bune bucate europene sau să vă răsfățați cu bucate japoneze și asiatice.

8. Park Avenue

Adresă: str.Decebal,6/1

Telefon: 078 056 056

Amplasat în apropierea apei, Park Avenue nu este doar un local de unde se deschide o priveliște deosebită ci și locul unde puteți să gustați din bucatele selecte. Aici poți avea parte atât de o cină romantică, cât și de o ieșire plăcută cu prietenii.

9 La Sarkis

Adresă: str. A.Mateevici 113/A

Telefon: 069 22 4444; 060 800 400

Aici este placut să petreci timpul liber la umbra copacilor înalți de pe terasă, în atmosfera șipotelor de cascadă și a mirosului amețitor de grill și tandoor. Interiorul restaurantului este decorat elegant în combinațiile culorilor bej și maro pentru o atmosferă cât mai plăcută și mai liniștită a celor ce vizitează localul. Bucataria restaurantului “La Sarkis”este compusă din diverse tipuri de carne preparate în tandoor, haceapuri, legume și pește la grătar și multe altele.

10. Zaxi

Adresă: str. Mitropolit Varlaam, 77

Telefon: 078 201 210

Destinată ieșirilor cu prietenii sau întâlnirilor romantice, acest local oferă vizitatorilor o gamă variată de bucate europene, dar și orientale și o atmosferă plăcută, datorită playlistului relaxant, ales cu minuțiozitate. Pentru a face lucrurile și mai interesante, acest restaurant vă invită la terasa de pe acoperiș, unde vă puteți bucura de o seară, cu o vedere spectaculoasă a orașului Chișinău.

Text: Olga Mînzat

 

Facebook Comments

Post a comment