Top 3 produse preferate de femei pentru conturarea sprâncenelor!

Dacă obișnuiți să vă machiați zilnic sau cel puțin pentru diverse evenimente, probabil deja ați aflat cât de importante sunt sprâncenele pentru față. Pe lângă faptul că transmit o mare parte dintre emoții, sprâncenele au constituit de-a lungul timpului și caracteristici faciale care au evoluat de la un trend la altul. Modul în care le pensezi și le îngrijești face o reală diferență asupra impresiei generale pe care o dă fața ta. Doamnele și domnișoarele care doresc să afle mai multe detalii despre conturarea corectă a sprâncenelor și care sunt produsele ce le dau culoare, frumusețe, conturare și sclipire, atunci brow master – Yanna Yliușenkova ne va destăinui careva din aceste secrete ale frumuseții.

Yanna, cât de important devine conturul sprâncenelor pentru chipul femeii?

Conturarea sprâncenelor e unul din pașii cei mai importanți din rutina de machiaj a oricărei femei, dacă nu chiar cel mai important. Niște sprâncene bine definite și cu o formă potrivită încadrează frumos chipul și fac o mare diferență, desigur dacă sunt bine conturate și aranjate.

Atunci, exemplificați-ne câteva produse care ne vor fi de un real folos la conturarea sprâncenelor?

Când ne dorim să ne aranjăm sprâncenele frumos, dar să aibă și acel aspect natural și fin, atunci putem apela la câteva produse ce ne vor ajuta să le realizăm frumos și în nuanța potrivită. Aici putem vorbi despre:

  • Eyebrow gel care este un produs foarte puternic pigmentat, se lucrează cu el rapid și rezistă în orice condiție – sebum, transpirație, apă și nu se clintește din loc de la nimic, pentru că este un produs waterproof. Nici de demachiat nu e ușor, indicat e un demachiant bifazic, dar cu mai multe insistențe se poate înlătura și cu o micelară. Pentru un rezultat cât mai natural, se poate folosi la final o periuță pentru sprâncene, pentru a elimina din surplus și a difuza cât mai bine produsul.
  • Brow liner gel are o textură mai cremoasă, mai fină. Este și el suficient de puternic pigmentat și în condiții normale (sebum, transpirație) rezistă bine, însă nu e waterpoof, așa că la apă nu rezistă. Asta înseamnă însă că se și demachiază rapid și că e mai ușor de obținut un aspect cât mai natural.
  • Creionul Eye brow a cam devenit favoritul, fiindcă cu el se obține un aspect foarte natural și plăcut, fără mari eforturi. De asemenea, poți corecta rapid, fără mari bătăi de cap, cum ar fi cazul gelurilor – acesta fiind motivul principal pentru care mulți consideră extrem de util un creion de sprâncene.

Deși sprâncenele se pot contura cu aceste produse minunate, ocazional se pot aplica pentru conturarea sprâncenelor doar, creionul, ceara sau fardul. 

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală